ik heb zilversulfadiazine sandoz creme 10 mg/g gebruikt op mijn brand wond er staat dat ik het er moet afhalen maar niet hoe ? iemand een idee?

Weet jij het antwoord?

/2500

"Restanten van de crème kunnen met een fysiologische zoutoplossing verwijderd worden." Dus met zout water. Toegevoegd na 3 minuten: Maar je moet de crème wel op de wond laten zitten. Niet alles er af halen. Alleen daar waar je het weg wil halen (naast de wond).

Wijze van gebruik De crème dient direct of met behulp van steriel gaas op de wond gebracht te worden. Indien de crème direct aangebracht wordt, is het raadzaam handschoenen te gebruiken om infectie van de wond te voorkomen. Restanten van de crème kunnen met een fysiologische zoutoplossing verwijderd worden. Een verpakking dient slechts voor 1 patiënt gebruikt te worden. Overdosering Indien u veel te veel crème op de wond hebt aangebracht dan dient u het overschot met een steriel gaasje te verwijderen. Bij gebruik van erg grote hoeveelheden van de crème of bij het per ongeluk innemen van de crème bestaat de kans op een zilververgiftiging, waarbij zilverafzetting in de huid en slijmvliezen optreedt.

Bronnen:
http://www.apotheekkennisbank.nl/files/san...

Restanten van de crème kunnen met een fysiologische zoutoplossing verwijderd worden. Indien u veel te veel crème op de wond hebt aangebracht dan dient u het overschot met een steriel gaasje te verwijderen.

Bronnen:
http://www.apotheekkennisbank.nl/files/san...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100