Bestaat er een sigaret die niet of nauwelijks schade doet?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ja hoor; meerdere zelfs : Chocoladesigaretten (al heten die tegenwoordig vaak chocolade-sticks om elke schijn van een link met rookwaar te voorkomen Poeder- of fopsigaretten (niet inhaleren ! - alleen blazen) Elektrische sigaretten (met nicotine-loze vullingen/vloeistof) Alle andere rookwaar bevatten nu eenmaal hoe je het ook wendt of keert schadelijke stoffen (hoewel niet altijd zo schadelijk als soms wel wordt gesuggereerd, maar omdat je in de regel over langere termijnen rookt kan die schade wel flink oplopen). Was er een echt goed functionerend rookartikel dat geen enkel risico met zich meebracht, dan zou de hele anti-rook-lobby niet bestaan, omdat iedereen daar dan ook met liefde op zou overstappen, zonder zelfs maar te overwegen te stoppen. Met elektrische sigaretten kom je in de regel nog het verst, al is het wel iets dat je even onder de knie moet krijgen. Maar de huidige generatie is al redelijk betrouwbaar en betaalbaar geworden. Niet roken is echter veruit nog altijd de gezondste en goedkoopste optie.

Een chocolade sigaret. Sigaretten met tabak zijn helaas altijd schadelijk, en nooit "gezond" of "nauwelijk schadelijk"

Ik denk het niet. Het is beter om gewoon te stoppen met roken, dat is het gezondst, lukt het je niet om te stoppen? Gebruik Nicorette, ik ken iemand die dankzij Nicorette is kunnen stoppen met roken.. Probeer het maar ! Veel succes !

Nee die bestaat niet. Door een filter wordt de schade wel vermindert, maar alsnog is hij erg groot. Ik zou inderdaad proberen te stoppen met roken, misschien met Nicorette oid, maar een niet-schadelijke sigaret bestaat niet.

Ja die bestaat. Dat is die ene sigaret die je in het pakje laat zitten en niet aan steekt :-))

Alleen sigaretten die je in je gedachten ziet. Ik zou ook die overigens proberen te vergeten. Dat is echt het beste.

Nee, ook de light sigaretten zijn gewoon schadelijk. Niet doen dus.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100