Bestaat er een middel/medicijn om eetlust af te remmen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Water. Niets is natuurlijker dan dat.

kauwgom! Moet je wel lang kouwen

Een veel te strakke broek!

Een bandje om je maag. Is wel met een operatie maar je eet wel een stuk minder.

Chroom tabletten verminderen de eetlust.

Het best middel is van alles de helft eten.... Toegevoegd na 1 minuut: ik wil daarmee zeggen: met wat zelfdiscipline heb je geen medicatie nodig. Elke medicatie heef namelijk weer bijwerkingen. Je zult het ZELF moeten doen. Nee zeggen tegen alles wat verkeerd is en van je normale porties van alles de helft.

Nee het bestaat gewoon echt niet. Mensen betalen zakken met geld voor spullen die niet werken of waarvan ze denken dat het helpt (placebo) Gewoon gezond eten kijk naar de schijf van vijf en je krijgt alles binnen wat je nodig hebt. Gewoon niet meer eten en flink sporten en discipline dat is het enige wat je kunt doen. Na het sporten kun je wel eventueel een weyshake nemen tegen die eetlust dat helpt wel bij mij. Als je gewoon uit de schijf van vijf eet hoef je geen voedingsuplementen te nemen. Alleen vitamine d dat is wel nodig voor zwarte en donkerbruine mensen die hier wonen oude mensen en baby's Ik ben gestopt met glucosamine, want welk merk ook het helpt me niet. Dus het komt erop neer dat het gewoon allemaal waardeloos is. Gewoon gezond eten en niet teveel. Meer kun je niet doen Toegevoegd na 1 minuut: Ik zie dat ik geschreven heb : gewoon niet meer eten. Het moge duidelijk zijn dat ik bedoel gewoon niet meer eten dan je nodig hebt. Mijn excuses

Gehoord van een vriendin. Voor elke maaltijd aan warm water met citroensap drinken. ('k denk vooral omdat je jezelf er uiteindelijk niet toe kunt zetten om die citroensap te drinken voor het eten, maar het blijkt wel te werken ) Vooral geen boulion, dat wekt eetlust op)

er bestaat veel troep die ongezond is voor je lijf. normale porties eten helpt, je maag kan rekken namelijk en raakt gewend aan grotere porties. je systeem kan eraan wennen dat je een normale verantwoorde maaltijden binnenkrijgt op vaste tijden. dus op tijd eten, gewone porties verantwoord eten, en tussen door fruit. hoef je ook niet met middeltjes aan de slag te gaan. heel goed kauwen op elke hap werkt ook. je hersenen geven na een bepaalde tijd vanaf dat je bent begonnen met eten een seintje naar je hersenen dat je vol zit. tijd rekken helpt dus. als je tussendoor honger krijgt kan je bv een beker yoghurt nemen, dat vult ook (magere vruchtenyoghurt bv)

Ja, die zijn er. Maar wat voor eetlust is het? Als je honger hebt, moet je eten. Als je alleen maar zin hebt in lekkere dingen, dan heb je geen honger, en dan moet je zorgen dat je niet elke toegeeft aan die trek. Heb je er last van dat je het gevoel hebt dat je _moet_ eten, dat je anders bijvoorbeeld in paniek raakt, of dat je op die manier emoties 'weg-eet', dan is het beste middel therapie. Dus je vraag is niet zo makkelijk te beantwoorden.

Drink voor de maaltijd een warm glas water . Omdat warm water een vol gevoel geeft .

medicijnen om de eetlust te remmen zijn er niet echt.Het beste is nog water te drinken dat vult de maag.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100