Vraagje over lekkende batterij (vibrator), heel stomme vraag maar ben erg onzeker en bang.

het is zo'm stom verhaal en ik snap ook niet dat mij weer zoiets doms kan overkomen, ik had vanacht seks met mijn vriend en we hadden samen even de vibrator gebruikt, omdat de batterijen toen op waren (hij deed het niet meer, dus concludeerde we dat) hebben we geprobeerd te verwisselen en zijn we daarna toch overgestapt op het handwerk. Hij heeft mij dus gevingerd en daarvoor de batterijen verwisseld. Nu is het zo dat we er 's ochtends achter kwamen dat ze lekte!!!! hij heeft ze in zijn handen gehad en er zal hoogstwaarschijnlijk ook iets op zijn handen hebben gezeten waarna hij mij daarna heet gevingerd!!? Ik ben echt zo bang en ik vind het echt een lullig verhaal, maar ik wil echt niet hier ziek van worden of dood of weet ik veel aangezien dat spul blijkbaar harstikke giftig is en ik het nu misschien zelfs ook nog wel in mijn vagina heb gekregen?! Ik wil echt niet dat er daardoor iets fout kan gaan...kan iemand mij aub geruststellen of helpen??! ....ik snap er niks meer van

Toegevoegd na 5 minuten:
ik vind het zo lullig om te typen maar ik moest het even kwijt..ben een beetje ten einde raad en kan nergens me concentratie bij houden..

Weet jij het antwoord?

/2500

Ha, die Meisje876; Wel iets om even in de gaten te houden. Let dus goed op irritaties en dergelijke en ga bij twijfel naar een arts. Maar ik denk dat de hoeveelheid giftig spul bij lekkage van een gewone batterij niet tot ernstige gevolgen zal leiden.

Als het gewone, niet-oplaadbare batterijen waren, dan zijn het waarschijnlijk zink-kool batterijen. Als die lekken, komt er zinkchloride uit. Dat is een zuur en kan de huid irriteren, maar is pas gevaarlijk als je er grotere hoeveelheden van binnenkrijgt. Ik zou me dus maar niet teveel zorgen maken, want afgezien van misschien een klein beetje irritatie zul je er niets aan overhouden.

Bronnen:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Zink-koolstofcel

Ik denk dat het allemaal wel mee zal vallen voor je. Je moet langere tijd blootgesteld zijn wil een bepaald middel echt levensgevaarlijk worden. Er zit altijd nog bepaalde veiligheidsmarges in. Je zal in het ongunstigste geval irritatie van het zuur krijgen. Nu is je vagina wat dat betreft ook niet echt makkelijk met het doordringen van dit soort stoffen en zal naar aller waarschijnlijkheid het restant zuur al hebben afgebroken, mocht dat al zijn binnengedrongen. Je voelde niet meteen irritatie dus ik denk dat het allemaal wel goed zit. Het gaat hier dan ook om een zeer kleine hoeveelheid. Mocht je het echt niet vertouwen ga even naar je huisarts, maar vooralsnog zal ik niet in paniek raken.

euh, okay... het is idd een niets dagelijkse vraag hier :) cadmium, kwik en zware metalen waren vroeger de boosdoeners in de batterijen. tegenwoordig zijn ze niet meer zo giftig (goed voor het milieu is anders natuurlijk, maar hierbij gaat het dan ook om grote getale) en ALS je al iets in je lichaam zou hebben is het maar een heel klein deeltje van iets wat helemaal niet zo schadelijk is als de meesten denken. bovendien is je vagina ook vochtig om je te beschermen tegen schade invloeden van buitenaf en als je opgewonden bent is de afscheiding van vocht nog groter. ik heb geen verstand van die knotsen, maar misschien is het net als met anderen dingen die baterijen gaan en je niet regelmatig gebruikt. de batterijen verwijderen na gebruik dus. verder zou ik me niet zo druk maken. het is niet bijzonder giftig of gevaarlijk schadelijk, dodelijk etc, als batterijen werkelijk zo giftig waren zouden ze echt niet in speelgoed zitten, niet in kinderspeelgoed, en ook niet in speelgoed voor volwassenen.

Bronnen:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Alkalinebatterij

Ben je mal, maak je niet zo druk. Je moest eens weten wat wij mensen op een dag aan giftige rotzooi inademen, aan ons handen krijgen en in ons mond stoppen! Vergeet het gewoon. De kans dat je ziek wordt van het 'ten einde raad' zijn is een stuk groter, dan dat je ziek wordt van wat jouw vriend aan z'n handen heeft gehad door die batterij. Misschien als je 3 dagen met een lekkende batterij in je doos had rondgelopen ja, dan zou het waarschijnlijk wel gaan irriteren op den duur. Maar dat beetje dat je vriend op z'n hand heeft gehad is er waarschijnlijk grotendeels weer afgeweest voordat die hand iets anders ging doen. Als ik je verhaal zo lees, heb ik het gevoel dat je angst hebt voor ziektes en dood. Klopt dat een beetje? Echt meid, 9 van de 10 mensen zouden bij een dergelijk incidentje lachend hun schouders ophalen en vrolijk doorgaan met ademhalen. Laat je niet gek maken! De kans dat je straks onder een auto loopt is 1000 keer groter, dan dat je hier iets aan overhoud.

Als je geen klachten hebt denk ik niet dat het spul uit de batterij aan je "intieme delen" gekomen is. Omdat het een soort zuur is zou je toch al snel iets van huid-irritatie moeten bemerken, en al helemaal op plaatsen waar de huid bijzonder gevoelig is. Ik zou me dus maar niet al te veel zorgen maken. Maar koop voortaan aub alleen de beste batterijen voor je kleine vriendje ;-).

Als je vagina in het donker de komende nacht geen licht afgeeft, hoef je je geen zorgen te maken en ik ben er zeker van, dat het *pik* donker blijft.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100