Kun je van aluin van de drogist zelf deodorant maken?

Je kunt aluinkristallen kopen speciaal voor deodorant, maar die zijn behoorlijk aan de prijs. Is het aluinpoeder dat je in een zakje kunt kopen ook veilig, of heeft dit een heel andere samenstelling?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Voor €2.75 koop je een blokje aluin bij de Etos. Het merk is Vergulde Hand. Ik gebruik het al een jaar als deodorant. Het werkt perfect en gaat oneindig lang mee. Bovendien verkleuren je T-shirts er niet door. Toegevoegd na 1 dag: Aluinpoeder (gemalen aluinkristallen) kun je oplossen in water en in een spuitflesje doen. Zelfde resultaat. Maar waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?

Bronnen:
http://www.verguldehand.nl/huidverzorging/...

Je hoeft geen aluinkristallen te kopen, zonde van je geld. ik gebruik zelf sinds kort aluin blokje die officieel bedoelt is voor mannen met scheren. Die kost ong. 2 euro. Je maakt hem nat onder de kraan en wrijft er dan mee onder je oksels. Als je het de eerste keer ziet, denk je, dit werkt nooit, maar ik sweer erbij. Echt de beste deo die ik ooit gehad heb. Je zweet de hele dag niet weer en ruikt nog minder. Als je alwel ruikt is het fijn om er een deo naast te hebben, zodat je ook nog wat geur kunt bijvoegen. omdat ik er niet helemaal zeker van ben of het nu echt gezond is om helemaal niet meer te zweten daar gebruik ik hem niet altijd. Maar het heeft mij echt geholpen aangezien ik elke keer niet echt fris rook, van de zenuwen als ik weer tegen die hele iets te leuke jongen aanliep...haha en door dat aluin blokje te gebruiken, kon ik hem na die zenuwen ook nog fris onder ogen komen. wel zo fijn.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100