Wat doen bij kwijlen in je slaap ?

Kan je dat afleren ? mijn vriend kwijlt ontzettend veel in zijn slaap. soms zo erg dat heel t kussen nat is. Best vervelend om elke week het kussen te wassen. Wat kan je daar het beste tegen doen ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Badstof sloop om je kussen of een badhanddoek er op leggen. Dat kan elke dag in de was. Je kunt er niets aan doen. Het gebeurt in je slaap.

Dat betekent dat ie heel diep slaapt, en dat is goed

Belangrijk is om tanden te poetsen voor het slapen gaan, er is namelijk een verband tussen kwijlen en uit je mond stinken. ALs het kwijlen blijft, kun je een handdoek op het kussen leggen. Dat kun je veel makkelijker wassen dan het kussen.

Kwijlen in de slaap is hoogst waarschijnlijk geen slaapstoornis. Gaat U eens naar een KNO arts, specialist in speekselklieren. M.i. is er onderzoek gewenst. Ik kan mij ook medicamenteuze therapie voorstellen als geen behandelbare echte oorzaak wordt gevonden.

Bronnen:
http://onlinespreekuur.gezondheidsplein.nl...

Je kunt een waterdichte sloop kopen, daaromheen een dikke sloop zoals badstof of dikke jersey, en daaromheen een gewone sloop. Dan moeten nog wel de hoezen gewassen worden, maar niet meer het hele kussen.

Je kan er eigenlijk niks tegen doen alleen een handoek op je kussen leggen Sucses

Handdoek op het kussen en verder niet teveel drinken voor het slapen gaan, dan heeft hij er misschien minder last van.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100