Hoe lang duurt een peesontsteking?

Ik heb een tijdje last van peesontsteking ben ook naar de kine geweest maar heeft niet veel geholpen.
(Ik werk als kapster) medicatie helpt ook niet veel

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Bij mij heeft de fysiotherapeut enorm geholpen bij m'n herstel. Het is eerste lijn zorg, dus je hoeft niet eerst naar je huisarts toe voor een verwijzing. Sterkte!

mijn ervaring was ontstekinremmende medicijnen en vooral rust aan gewricht was bepalend. Toegevoegd na 1 minuut: genezing kleine week

Heb zelf in december een ernstig glasongeluk in mijn hand gehad, waarbij zenuwen zijn doorgesneden, en ben daarvoor ook geopereerd. Mijn pees is nu ook ontstoken en bij het werken doet het vooral erg zeer en lijkt mijn duim 'vast' te zitten. Inmiddels gaat het wel wat beter, maar het is nog steeds niet helemaal weg. Als ik jou was zou ik even bij de dokter of specialist informeren.

Bronnen:
Eigen ervaring

Tja...als herstelperiode bij lichamelijk letstel wordt vaak 6 weken aangeven. Dit betekent de eerste weken rust en daarna langzaam weer aan de slag, wat erg lastig is als je kapster bent. Succes!

Ik heb een peesontsteking in mijn schouder gehad. Heeft in totaal zo'n 6 à 8 weken geduurd. Zeer pijnlijke maar effectieve behandeling bij de fysio gehad.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100