hoe kan ik een goed oppas adres vinden?

ik wil heel graag oppassen en kom dus niet met antwoorden als kennissen en famillie want dan zou ik het niet vragen....

Weet jij het antwoord?

/2500

Marktplaats misschien?

Misschien posters of een advertentie bij een basisschool ophangen? Of de supermarkt

Briefjes ophangen bij instellingen als consultatiebureau, GGD, kinderdagverblijf.

Waarom zoveel vragen binnen 5 minuten, wist je dat je de beschrijving van je vraag kunt aanpassen en dingen kunt toevoegen? Oké ontopic dan maar: -Vraag aan de buren met kinderen -Hang kaartjes in de supermarkt/ school -vraag het aan ouders in de kinderspeeltuin

Je wilt liever geen antwoorden met kennissen en familie erin maar toch is dat altijd een goed begin. Als de kennissen en familie zelf geen kinderen hebben kennen ze misschien wel mensen met kinderen. De meeste mensen zoeken nu eenmaal viavia een betrouwbare oppas. Dus zeg tegen de mensen in je omgeving, zoals familie en kennissen maar ook buren, dat je werk zoekt als oppas, zo gaat vaak het balletje wel rollen. Kijk ook goed rond in de buurt, bel aan bij mensen met kinderen of doe een leuk briefje in de bus. Als je al oppaservaring hebt vergeet dan niet om te vragen of je die oude adressen kunt opgeven voor referenties, dat word over het algemeen als belangrijk beschouwt. Hang eventueel een briefje op bij een plaatselijk kinderdagverblijf, peuterspeelzaal of basisschool.

Je kunt op verschillende basisscholen in de buurt vragen of je een advertentie in de schoolkrant mag plaatsen. Zet er je leeftijd bij en tot hoe laat je maximaal door de week en in het weekend kan oppassen.

Marktplaats daar vind je hele goedkope en goede er past nu een meisje van 13 bij ons op is een hele liefe meid haar E-mail is : girlpoweranna@live.nl ik betaal haar 1,50 per uur in het weekend en in de vakanties ze heeft al best veel ervaring.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100