Kan je na de behandeling van spataderen gewoon autorijden?

Morgen worden mijn spataderen ingespoten en getaped, waarna ik deze 1 week moet aanhouden.

Kan ik na die behandeling gewoon autorijden?

Weet jij het antwoord?

/2500

Je kan gewoon gaan auto rijden. Je hoeft je geen zorgen te maken hoor. Ze worden ingespoten en dan krijg je er iets overheen. Je kan gewoon je schoenen weer aan en auto rijden. Ik wens je er heel erg veel sterkte mee.

Mijn schoonzusje vond het toch wel heel fijn dat er iemand met haar mee was gegaan die haar ook naar huis heeft gereden. Het kan wel, maar als je iemand mee kan nemen is dat fijn.

Je mag zelf autorijden maar het is beter dat iemand anders dat voor jou doet. Als de reisafstand langer is dan 30 minuten, stop dan ieder half uur en loop een rondje. Direct na het inspuiten is het van belang te lopen.

Bronnen:
http://www.deventerchirurgen.nl/index.php?...

ik zou ook eens even in je verzekeringspolis kijken,er zijn maatschapijen die minder verzekeren en uitkeren bij ongevallen als er verband of gips/ingreep bij een ledemaat is aangebracht,ivm het hinderen tijdens het besturen. Ik weet dat niet zeker,maar zou het wel even nakijken.

sommige klinieken en ziekenhuizen geven folders uit, waarin ze beschrijven wat de behandeling voorstelt en hoe je daar verder mee om moet gaan. Ga er van uit dat je been na de behandeling toch wat pijnlijk is. En wellicht niet goed buigbaar vanwege het intapen. Dat is lastig met autorijden. Je moet toch snel kunnen reageren als bestuurder. Daarom raad ik het je af.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100