Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Pijn links onderin mijn buik wat kan dat zijn!

Ik wilde deze maand de pil doorslikken, maar kreeg halverwege bloedingen ik ben dus maar gestoptbimdat ik dacht toch ongesteld te worden door de pil heen dat heb ik wel vaker gehad, maar het bleef alleen maar bij die bloedingen en wordt niet ongesteld? Ik heb nu al 3 dagen heel veel pijn links onder in mijn buik, weet iemand wat dat kan zijn?

Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
2.2K
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Inderdaad, het kan van alles zijn, van een ontsteking in de baarmoeder tot een gevoelige darm, misschien kun je de huisarts morgenochtend even bellen om te vragen wat hij ervan vind?
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Als je vaker door de pil "heenbreekt" is deze niet zwaar genoeg. Je lichaam kan aan de dosis gewend zijn. Zoals mijn voorgangers adviseer ik je om contact op te nemen met je huisarts. Je hebt een eierstok linksonder, maar het kan inderdaad ook je darm zijn, je baarmoeder enz.

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (1)

Dit soort problemen kan je beter neerleggen bij je huisarts. Over gezondheid moeten heel voorzichtig zijn en zelfs een dokter kan pas spreken nadat hij je onderzocht heeft. Dus ga naar de dokter zou ik zeggen.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding