Ik hoest tijdens het slapen maar merk er zelf niets van en overdag hoest ik nooit. Ik heb dit al een tijdje, weet iemand hoe ik daar vanaf kom?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het enige wat ik weet is dat je bij jezelf na kunt gaan of je wat neusverkouden bent. In dat geval kan het vocht 's nachts door jouw ademhaling in jouw keel lopen omdat je ligt. Overdag loop je rechtop en loopt het niet jouw keel in maar slik je het door of snuit je de neus. Verder kan ik geen verklaring geven

hoe je er echt van afkomt weet ik niet maar ik heb vroeger bronchitis gehad en dan liet ik het slaapkamer raam een beetje open staan voor de frisse lucht dan hoeste ik veel minder, is trouwens toch beter met het raam open slapen

Kan vanalles zijn. heb je vloerbedekking op je slaapkamer waardoor het er misschien wat stoffig is? Heb je een ander dekbed, waar je misschien last van hebt? Zorg voor goede ventilatie op je slaapkamer en gebruik een extra kussen of doe je hoofdeinde iets omhoog, door bv een dikke handdoek onder je matras te leggen, dit wil nog wel eens helpen.

Misschien door niet op de rug te gaan liggen. Overigens, als je slaapt, dan merk je het niet dat je hoest. Of een ander moet daar last van hebben. Misschien kan je na het vrijen of zo naar een andere kamer gaan om te slapen. Dan heeft je partner of zo daar ook geen last van.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100