Ik moet best wel vaak huilen, ik wil hier graag van af, Maar hoe?

Hoi, ik ben Ruben 12 jaar oud en ik zit in de eerste klas
Ik moet vaak huilen in een gesprek over iets waarvan ik dan iets slechts heb gedaan ofzo. Laatst had ik een gesprek met mijn Mentor en toen ze over een slecht cijfer begon schoot ik vol. Ik vind dit zelf echt niet leuk. Ik wil hier van af, maar hoe?

Weet jij het antwoord?

/2500

Misschien heb je last van droge ogen. Gebeurt bij mij ookwelens.

Flappie doe niet stoer... Ik ben 16/17 en begrijp wat hij bedoeld. Vroeger had ik dat ook maar dat ging in de tweede klas over. Je leert er mee omgaan en je begrijpt dat een onvoldoende niet betekend dat de wereld vergaat. Het gaat niet om de cijfers, het gaat erom hoe je bent kerel. En iedereen heeft vakken waar hij beter of slechter dan de anderen in is.

Meer slapen (ik krijg dit soms ook als ik heelerg moe ben)

Als je op het punt staat om te huilen, focus je dan heel erg op iets heel leuks. werkt bij mij ook en het is inderdaad een kwestie van tijd....

Bronnen:
Mezelf

Ruben , ik heb Franse voorouders. In zuidelijke landen ,in Zuid Amerika en Oost Europa is men veel extraverter. Daar zoenen mannen elkaar bij ontmoeten . Kolossen van Russische mannen zoenen elkaar en huilen als ze emotioneel zijn . Waarom mag 'n mens wèl lachen , maar niet huilen in het openbaar . Ik ben bokskampioen van Noord Holland geweest . Ik ben de eerste die lacht en huilt als ik emotioneel ben . Waarom mag je wel van gedachten wisselen met woorden , en moet je tegelijkertijd je gevoelens verbergen . Dat doen alleen idioten . Als je nog toelichting wilt , vraag het gerust . En schaam je niet voor je gevoelens en tranen . Toegevoegd na 9 uur: Ruben ,in antwoord op je reactie: huilen hoort bij het leven.het is 'n emotie. Als je ouder wordt gaat het vanzelf over. Het gedrag past zich aan aan de wereld om je heen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100