Wanneer begint mijn penis te groeien?

mijn maat durft dit niet te vragen!
Wat moet hij doen! zijn penis is nog niet groot en hij heeft nergens beharing(hij is 15) alleen op zijn hoofd. Hij is bang dat het nooit gaat komen.

Weet jij het antwoord?

/2500

In het begin van de puberteit beginnen de zaadballen zich te ontwikkelen. Meestal begint de penis te groeien op 10 tot 15-jarige leeftijd. De penis is meestal uitgegroeid op 18 tot 21-jarige leeftijd. Er groeit ook schaamhaar boven en rondom de penis. In de puberteit is de verhouding tussen de slappe en de stijve penis anders dan bij volwassen mannen. De slappe penis is relatief kleiner dan die van een volwassen mens. Bij een erectie daarentegen is de penis gemiddeld even groot als bij een volwassen man. http://nl.wikipedia.org/wiki/Penis

zowel het groeien van de penis, als het schaamhaar begint ten vroegste van je 9jaar en kan tot zo een jaar of 17. De meeste groei en veranderingen vinden plaats rond de leeftijd van 14 a 15jaar. Dus nog niks om je zorgen over te maken. Je kan je "maat" gerust stellen.

Een penis in rust zegt helemaal níéts over een penis '' ready for action'' - dus daarover geen zorgen!! Bovendien kan je qua formaat een hengst jaloers maken, maar weet je niet precies wat je ermee allemaal zou kunnen doen, dan schiet het niet zo erg op, zoals vrouwen je kunnen vertellen!! Het zit 'm echt eerlijk helemaal niet in de afmetingen...(hoewel sommige vrouwen een iets dikkere penis wel fijn vinden) - een goede minnaar is geduldig, teder en volgt de tips die een vrouw hem geeft voorzichtig op - slam bam thank you ma'am maakt een vrouw echt niet blij of gelukkig!! Het vergelijken van de penis-in-ruste in de kleedkamers van sportevenementen is een puur mannelijke aangelegenheid. En zegt dus, nogmaals, hé-le-maal niets - al bungelt hij tussen je knieën ;-))) In de huidige tijd zijn behaarde mannen uit. Onder de oksels en de borstbeharing ed. wordt door de moderne man verwijderd (auauauauau....). Dus wees maar blij, dat het nog een beetje op zich laat wachten!! Stel je maat dus maar gerust. Het komt heus allemaal goed met hem, als hij strakjes verliefd zou worden, en met z'n vriendin op onderzoek gaat naar alle lekkere, leuke, stoute en lieve dingen die twee verliefde mensen met elkaar kunnen doen....

Jij/je maat is nu nog een maatje, maar dat komt omdat jij/hij een z.g. laatbloeier is. Reken er maar op, dat al het nodig is, hij zijn kopje heus wel zal opsteken. Verder is het waarschijnlijk zo, dat als bij de meeste oudere heren hun pielemuis moedeloos tussen de begroeiing ligt, die van jou nog moeiteloos victorie kraait!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100