waar kun je je aan storen ten opzichten van je collega s

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Collega's die de kantjes er van af lopen en net doen alsof ze het niet begrijpen, zodat een ander weer extra moet werken.

Collega´s op zich is soms al een argument... Haantjesgedrag vind ik zeer storend...

Laten we zeggen dat ik mijlenver verschil met het politieke gedachtengoed van mijn collega's. Het zijn verder prima jongens, maar ze moeten vooral niet mij telkens om de oren slaan met hun politieke standpunten.

Dat collega's soms primair aan zichzelf denken. Ze tonen een ambitie die ten koste gaat van een goeie werksfeer en een vriendschappelijke houding. Ellebogenwerk zou je kunnen zeggen.

Het werk niet, of half afmaken en laten liggen voor een ander, zeer oncollegiaal!

1. Kwaad spreken over je terwijl je er niet bent en als je er wel bent poeslief doen. 2. Niet op een normale manier met elkaar kunnen praten. Er zijn collega's die niet gewoon kunnen zeggen dat je iets fout hebt gedaan, maar daar bij roepen of zuchten. 3. Te laat komen, eerder naar huis gaan, terwijl je in overleg bent weggaan omdat het 'twaalf uur' is.

Als mensen eten tijdens het werk. Het klinkt misschien heel vreemd, maar ik werk in een callcenter. Ik vind dit niet erg netjes tegen de klant, daarnaast is het ook nog 's tegen de regels. Laatst was er ook een meisje die heel onfatsoenlijk op haar stoel een appel zat te eten en tegelijk de klant proberen uit te leggen hoe het zat met zijn/haar factures. Erg irritant! Toegevoegd op 10-06-2009 22:47:03 tegenover de klant*

inefficientie

Op woensdag al 'prettig weekend' roepen. Niet omdat ze jou dat wensen, maar om erin te smeren dat ze als parttimer niet komen werken op donderdag en vrijdag. Bah!!!!

collega's die met jou eer lopen te pronken en het allemaal zelf opstrijken waar je bij staat.

He niet collegiale stoort me uitermate. Dwz niet solidair zijn onder elkaar als het over fundamentele dingen gaat. Standpunt innemen inzake beslissingen.

Dat mijn collega gehele dag op hyves zit te kloten en haar werk niet goed doet en een ander haar werk erbij moet doen. Aan slijmballen, die hun chef in de kont kruipen. Aan collega's die denken dat ze beter of meer zijn, maar eigenlijk heel dom zijn. Collega's die oneerlijk zijn en sjoemelen met werktijden.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100