Wat is er te doen tegen (langdurig) een piep in het oor hebben (niet door hard geluid) soms is het ook gewoon een dag weg.Wie heeft het ook ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Heel, heel veel mensen hebben dat. en het heet tinitus. het kan een piepen zijn, maar ook fluiten, rinkelen, suizen of zoemen, en het heeft uiteindelijk rechtstreeks te maken met beschadigingen in het oor. Je kunt het krijgen als symptoom van enkele aandoeningen, na een ziekte of verkoudheid, na een val of klap op het hoofd, maar ook door teveel blootstelling aan hard geluid - en dat komt steeds meer voor, met name MP3spelers zijn er berucht om. Nu het slechte nieuws : er is niks aan te doen en het gaat eigenlijk ook nooit meer over. Wel leer je er meestal mee leven. Ik leef al vijf jaar met een voortdurende suis in mijn oor, en hoewel ik er soms meer of minder last van heb, vaak hoor ik het al niet eens meer ; het hoort er bij. (In mijn geval komt het door de ziekte van meniere).

Bronnen:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Tinnitus
http://www.hoorzaken.nl/oorsuizen.htm

lees deze link waarschijnlijk vind je hier het antwoord wel http://www.oorsuizen.info/artikelen/Oorsuizen%20of%20Tinnitus%20(UZA).pdf

Volgens mij heb je een oor verstopt . Even naar de huisarts en laten controleren en dan eventueel laten uitspuiten door de assistente .

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100