wat is de normale lengte van een penis voor een 17 jarig jongen??

Weet jij het antwoord?

/2500

Elke lengte is normaal. Behalve als je er last van hebt. Maar ik zou je penis niet afmeten op lengte ;)

Er is niet 1 lengte te noemen voor normaal. In erectie veel langer, anders korter.

Beter een kleine die steigert dan een grote die weigert. De gemiddelde lengte ligt rond de 15 centimeter in erectie. Iedere lengte is goed of fijn zolang hij maar werkt

Nou,ik denk zoiets 18 cm tot 20 cm als tie helemaal stijf is. Toegevoegd na 18 minuten: maar ff een nadere uitleg: het zal voor iedereen wel schelen geloof ik,dus je moet je er nier druk om maken hoor.

Uit informele onderzoeken blijkt dat de gemiddelde lengte van de penis bij volwassen mannen ongeveer 14,3 centimeter is in erectie. Deze maat varieert sterk van man tot man. [2] Een penislengte van 11 t/m 21 cm in erectie wordt als normaal beschouwd. Kleiner dan 10 cm komt maar bij 1 op de 5000 mannen voor volgens vele onderzoeken. Groter dan 22 cm komt slechts bij 1 op de 10.000 mannen voor. Mannen liegen soms over hun penislengte of ronden deze naar boven af. De lengte en de dikte van de penis in rust variëren ook. Aan de lengte van de penis in rust is visueel niet de lengte van de penis in erectie te zien; een man met een kleine penis in rust kan een bovengemiddelde lengte hebben van de penis in erectie. De omgekeerde situatie komt ook voor. Wel kan de slappe penis volledig uitgerekt worden bij een man in een liggende houding waardoor iemand (bijvoorbeeld een arts) kan bepalen tot hoever de penis kan uitrekken vanaf de huid boven de penis. Deze lengte is bijna gelijk aan de lengte van de stijve penis. Bij koud weer c.q. lage temperaturen krimpt de penis en balzak, de penis is dan vaak tussen de 2 en 5 cm lang.

Bronnen:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Penis

De lengte van 11-21 cm wordt als normaal aangezien. Volgens de onderzoeken komt de lengte van 10 cm en korter maar bij 1 op 5.000 mannen voor en de lengte van 22 cm en groter bij 1 op 10.000 mannen.

als 17 jarige ben je nog niet uitgegroeid, dus dat is moeilijk te zeggen. Hier een tabel van sexwoordenboek.nl 16 jaar | lengte: 12,5-15,7 cm | omtrek: 11,0 cm 17 jaar | lengte: 13,5-15,9 cm | omtrek: 10,9 cm 18 jaar | lengte: 13,5-16 cm | omtrek: 11,7 cm Toegevoegd na 1 minuut: het gaat dan uiteraard om de lengte in erectie.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100