Is het normaal dat zodra ik iets erotisch zie ik meteen een stijve piemel krijg en er al voorvocht komt??

Weet jij het antwoord?

/2500

Dat is vrij normaal hoor, hoef je je geen zorgen over te maken.

Ja hoor, geen enkel probleem! Dat hebben meer mannen/jongens!

Ja hoor, dat is normaal. Je lichaam reageert op iets wat je ziet en waar je opgewonden van wordt. Geen zorgen om maken dus, je bent een gezonde kerel :)

Dat is zeer normaal. Dat gaat ook vanzelf weer over. Dit gaat over door tijd en ervaring. Met tijd bedoel ik uiteraard een kwestie van weken/maanden/jaren, Dat ligt helemaal aan de persoon. En met ervaring bedoel ik seksueel ervaring. Sterkte!

Als je geen stijve krijgt is het tijd om je zorgen te maken. Of je moet heeeeeel oud zijn. Overigens lijkt het me (die stijve) wel lastig in gezelschap. Maar je kunt hem altijd tot de orde roepen...

Gezonder dan gezond kan iet, niks met je aan de hand...

Hangt af van leeftijd, frequentie en libido. Is niet abnormaal, maar wel irritant,vooral als je gekleed bent en er plotseling vlekken op je pantalon verschijnen.

niks aan de hand,ben blij dat je zo,n geweldig libido hebt.

Gezien je andere vraag waar je je al zorgen maakt over wat vrouwen van je schaamhaar denken, vind ik het idd vreemd dat je van een blote tiet al voorvocht krijgt.. Ik kan me voorstellen dat het allemaal ontzettend interessant is, maar probeer je focus ook op andere dingen te richten..

Helemaal in orde !!!

Als je je er zorgen over maakt, kun je misschien eens een kleurboek kopen waar andere plaatjes in staan.

absoluut normaal... heb ik zelf ook altijd... wel vervelend als je in gezelschap bent natuurlijk, maar proberen om het niet te veel op te laten vallen dan

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100