Waarom zijn mannen betrekkelijk snel sexueel bezig en vrouwen romantisch (uitzonderingen daargelaten)?

in een chatgesprek bijv.
of op het werk de grappen e.d.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

De genen van de man vertellen de man zoveel mogelijk kinderen bij zoveel mogelijk vrouwen te verwekken. De genen van de vrouw vertellen de vrouw zoveel mogelijk haar kinderen veilig op te laten groeien. Daarbij is een zorgzame man beter welkom dan een man die van de ene naar de andere vrouw hopt (behalve dan bij 't verwekken zelf (afh. van de tijdstip van de maand enzo): dan wordt de vrouw biologisch opeens minder kieskeurig en wordt er gekozen voor een ruwere man). Om een zorgzame man te vangen, moet je romantisch zijn. Gegeneraliseerd.

mannen willen maar al te graag hun zaad verspreiden, simpelweg omdat dat nodig is voor het voortbestaan van de soort.

Een flinke hoeveelheid testosteron doet wonderen.

Omdat bij vrouwen (uitzonderingen daargelaten) het hebben van sex pas prettig is als het hele plaatje klopt. B.v. de communicatie, het gevoel, rust in haar hoofd etc. Mannen kunnen kennelijk bepaalde gedachten makkelijker uitschakelen. Bij vrouwen moet het gewoon goed voelen, mannen kunnen (uitzonderingen daargelaten) makkelijker sex hebben om de sex.

Dat is klinklare onzin. Dat is mannen -discriminatie. Het is juist omgekeerd. Ik dacht een keer laat ik gezellig romantisch bezig zijn, word ik gewoon besprongen door die vrouw die direct sex wilde hebben.

Mannen komen van Mars en vrouwen van Venus ! Vrouwen zorgen voor het huis en de kinderen " romantiek en gezelligheid " en de man is steeds op jacht !...

Het is sociaal minder geaccepteerd als vrouwen zich seksueel gedragen en mannen zich romantisch gedragen. Achter romantiek door een man wordt vaak wat gezocht, achter een seksuele toespeling minder, terwijl dit bij vrouwen omgekeerd is. Juist door de sociale verwachting denk ik dat het in de praktijk vaak andersom is.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100