Zijn er ook vrouwen die de hele dag met hun geslachtsdeel zitten te spelen?

bij mannen zie je dat heel vaak....

Weet jij het antwoord?

/2500

tja er zal vast wel ergens een vrouw zijn die dat doet, mischien ook wel omdat ze er geld mee verdienen

Ik betwijfel het... Net zo dat ik betwijfel dat mannen dat doen. Misschien af en toe, hier en daar wat rechtleggen, maar spelen? Nee...

ligt eraan wat je werk is!

Ja,dat zijn de zogenaamde nymphomanen,die geen genoeg van seks kunnen krijgen! Als er geen man in de buurt is,slaan ze de hand aan zichzelf!

Misschien dat je bedoeld dat mannen hun zaakje even uit het gedrang halen. Maar vrouwen doen dat ook met hun borsten in hun bh. Dat zit soms ook niet helemaal lekker. Dus hand erin en hup, geregeld.

Ik denk dat minder vrouwen dat doen, dan mannen

I.d.d. Rechthangen, binnen de boxershort halen enz. Maar spelen mee..?? Ik denk dat de wens de vader van de gedachte is.

Ja hoor, de héle dag door. Ik heb er m'n handen vol aan :P Maar nee, ik denk dat dit toch echt een 'mannen-ding' is. En ik stel me zo voor dat het een wezenlijk verschil is als een geslachtsdeel 'buitenboord hangt', om het zo maar even uit te drukken. Verder valt er weinig goed te leggen, afgezien van een maandverbandje zo nu en dan :)

Het zal wel weer aan mij liggen, maar bij 'mannen' zie ik dat echt niet heel vaak. Nooit eigenlijk. Nu weet ik nooit precies wanneer een man, een man is en wanneer nog een jongen. Misschien doen jongens het vaker en opvallender, maar dat zie ik dan niet. Zal er toch eens opletten als ik weer met mijn sigaretje uit het zolderraam hang en de school is net uit.... Nee, vrouwen doen dat niet. Meisjes ook niet. Ik zal niet zeggen nooit, want ik zeg nooit nooit.

er zullen er zeker wel zijn in de sexindustrie bijv.

Ja, je ziet het zelfs vaker dan bij mannen. Ik zou als man mijzelf tenminste niet op internet zetten. Vrouwen doen dat wel, google maar eens. ;)

Als het geld oplevert voor de webcam of zo wel. Anders zijn ze zeer zeldzaam!

tuurlijk nymfomanen die in de sexindustrie werken,ze kunnen niet anders dan de hele dag aan sex denken en dromen

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100