Kun je, als je niet aan de pil bent, je menstruatie beïnvloeden?

Dan bedoel ik vervroegen of verlaten.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ja hoor daar kun je bij huisarts pilletjes voor krijgen, maar dat zijn wel hormonen. Misschien wel via de assistente even bellen. Toegevoegd na 52 seconden: Primulut heet het pilletje

Bronnen:
http://www.sexwoordenboek.nl/menstruatie_u...

Ja dounja;-) Zwanger worden!

Het verlaten,lijkt me niet zo moeilijk. Alleen even zwanger zien te raken. in de meeste gevallen ben je er dan ongeveer 9 maanden af. Of en hoe je het kunt vervroegen,is mij niet bekend. Ik zie dat verlaten in deze 2 betekenissen heeft!

Je kunt ook heel weinig eten en/of heel veel sporten. Je lichaam reageert op zo'n aanslag door te stoppen met de eisprong en met de menstruatie. Dit om te voorkomen dat het uitgewoonde lichaam zwanger wordt.

Ja hoor. Ik heb gehoord dat jezelf dat kan door je sterk te concentreren

a ja, natuurlijk

Dag Dounja, Ik weet dat je inmiddels je antwoord heb gekregen van een beantwoorder. Maar ik wou je additioneel een natuurlijk middel aanbevelen. Om je menstruatie te verlaten kun je citroen/lamoen juice drinken. Het dient in ieder geval een citrus te zijn. Maar deze twee zijn effectiever. De werking is dat ze de menstruatie voor zo lang je wilt uitstellen. Wanneer je je menstruatie krijgt zal dit ook zeeeeeer kort duren. 2 a 3 dgn. (was als reactie geplaatst)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100