een vriendin van mij zou wel eens sex willen hebben als ze ongestelt is kan dat kwaad ?

Toegevoegd na 1 week:
we doen het normaal veilig ze wil het zonder doen is dat een probleem.

Weet jij het antwoord?

/2500

Nee hoor Wel met condoom Maar dat moet je toch altijd doen En na de sex is een douche wel prettig Bovendien is het voor een vrouw supergevoelig tijdens de menstruatie Dus prettig ook nog En een handdoek eronder leggen ;-)

Het kan helemaal geen kwaad en je hoeft ook geen condoom te gebruiken (tenzij om zwangerschap of besmetting met een soa te vermijden natuurlijk). Sommige vrouwen vinden het zelfs prettiger als ze ongesteld zijn. Je moet wel opletten want het kan flink wat vlekken maken . Voor jezelf kan het ook anders aanvoelen en ruiken. Probeer het een paar keren en dan zie je wel.

An sich kan het geen kwaad tenzij ze een SOA heeft en men geen bescherming zou gebruiken. "De meeste soa worden door bacteriën of virussen veroorzaakt. Deze zitten in het slijmvlies, het (menstruatie)bloed, sperma of vocht uit de penis of vagina van iemand die besmet is met een soa."

Bronnen:
http://nhg.artsennet.nl/kenniscentrum/k_vo...

Nee hoor, kan geen kwaad. Het idee dat ik dan niet zwanger kan worden vind ik fijn.

Kan alleen kwaad voor het beddengoed.

Sommige meisjes willen juist sex als ze ongesteld zijn. Het kan absoluut geen kwaad. Als ze het met zomaar iemand doet, gewoon condoom gebruiken. Heeft ze een vaste vriend, kan zonder condoom geen kwaad.

Nee, dat geen kwaad, het kan in 1e instantie misschien wat weerzin opwekken bij de partner en ook kan het wat stroever gaan dan normaal. Ik zou wel het beffen achterwege laten.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100