Wat is de beste manier om van mijn slik probleem af te komen?

Als ik heb gepijpt en de jongen waarmee ik t doe is klaargekomen heb ik een soort fobie voor slikken, ik wil het wel graag doen maar op de een of andere manier heb ik braak neigingen en lukt het niet. Ik vind het heel vervelend en gênant. Hoe kom ik hier vanaf?

Weet jij het antwoord?

/2500

De samenwerkende zintuigen van de mens komen samen in de hersenen. Alles wat we waarnemen zorgt voor verbindingen die ons handelen bepalen. Zo ook de zintuigelijke waarnemingen die jij beschrijft. Walging zoals die tot uiting wordt gebracht door het kokhalzen betekent dat je ergens weerstand tegen hebt. Dit wordt het best beschreven door je eerste zin: de jongen waarmee ik het doe. Dat betekent nogal wat. Wat precies weet jij het beste. Laat ik het zo zeggen: de geur van onze partner en zijn nonverbale zoals ook verbale communicatie en zijn geestelijke betrokkenheid bij jou vormen de basis voor de sexuele aantrekkelijkheid. De juiste partner zal die slikproblemen niet veroorzaken.

Ik vraag me af waarom je het een probleem vindt. Er zijn enorm veel vrouwen die helemaal niet pijpen, er zijn heel veel vrouwen die wel pijpen en niet slikken en natuurlijk vrouwen die wel pijpen en wel slikken. Als ik zou moeten schatten, is de laatste groep het kleinste (schat ik dus zelf, zonder een bron met cijfers). Ikzelf vind pijpen erg lekker, maar slikken, nee. Heb het weleens geprobeerd, maar ook ik kon het kokhalzen niet tegenhouden. Ik heb me geen moment gênant gevoeld. Mannen verwachten ook helemaal niet dat je het doet. ALs je het wel doet is het misschien een extra bonus, meer niet. Ik zou dit echt geen fobie en echt geen probleem noemen. Ik noem het een natuurlijke reactie, die vast wel ergens door veroorzaakt wordt. Misschien wel door het feit dat sperma nou eenmaal niet bedoeld is om door te slikken en het er dus ook niet toe doet hoe het smaakt. Misschien speelt mijn leeftijd een rol hierbij, ik ben 47, dan maak je je om zulke dingen niet meer zo druk (en geniet je meer ;)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100