Misschien denk ik wel verkeerd ,maar waarom denken mannen aleen maar aan 2 dingen vrouwen en sex?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het is niet waar dat mannen vaker aan seks denken dan vrouwen. Sociale, culturele en religieuze factoren zorgen ervoor dat mannen op dit vlak meer vrijheid hebben dan vrouwen. Bovendien is het hierdoor ook gemakkelijker om als man toe te geven dat je vaak aan seks denkt. Dit terwijl het vrouwelijke deel van de bevolking tenminste net zoveel over seks zou fantaseren. Het heeft alles te maken met de voortplanting. De man volgt zijn instinct, en om zo 'efficiënt' mogelijk te werk te gaan, ziet hij in iedere vrouw die hij tegenkomt (oké, niet letterlijk iedere vrouw dan... Er zijn grenzen aan het voortplantingsinstinct) een potentiële partner. Vandaar die erotische fantasieën. Om hem scherp te houden, zullen we maar zeggen. De mannelijke psyche is heel gevoelig voor bepaalde visuele prikkels en reageert instinctief als hij op die manier gestimuleerd wordt (rondingen, benen, ogen etc...). Als we hieraan toevoegen dat we vandaag de dag werkelijk worden overstelpt met reclame-uitingen die op sluikse wijze inspelen op deze visuele gevoeligheid (ontblote modellen die reclame maken voor een product, auto's met welvingen waar marilyn jaloers op zo zijn geweest, om maar een paar voorbeelden te geven)... Dan verbaast het ons dat al deze dagelijkse fantasietjes niet verworden tot één grote, erotische fantasie die ons ons hele leven bij blijft (voor sommigen is dat misschien wel het geval...). Erotische fantasieën werken als uitlaatklep voor de mannelijke libido zodat mannen in staan zijn om (voor zover mogelijk) op een correcte, civiele en maatschappelijk aanvaarde manier deel te nemen aan het sociale leven.

Dat is niet zo..! Je denkt dus verkeerd. Mannen denken niet alleen maar 2 dingen.. Toegevoegd na 40 seconden: {aan} Toegevoegd na 4 minuten: Zeker niet.!! Er zijn genoeg dingen waar je aan moet denken. Bv aan ze werk Aan ze vrouw Aan ze kinderen Aan ze vrienden.. Huur Gas Elektrischteit. Moet ik nog noemen?

Ja, je denkt verkeerd... Je scheert tegelijkertijd alle mannen over een kam en dan ook nog eens met een verkeerd vooroordeel. JA, er zijn mannen die héél veel aan sex en vrouwen denken en net zo veel mannen die daar een stuk minder aan denken. En ja, er zijn vrouwen die veel aan mannen (of vrouwen) en sex denken en net zoveel vrouwen die dat in wat mindere mate doen. Daarbij komt ook nog eens dat mannen én vrouwen nooit alleen maar aan 2 dingen denken. De mens denkt aan véle, ontelbaar veel dingen...

Er zullen mannen en vrouwen zijn die daar regelmatig aan denken...maar niet allemaal.Als men dat doet ben je een liefhebber ,daar is niets mis mee.

IK DENK OOK AAN OUTO,S HOOR HAHAHAHA

Je brengt je vraag als dat je stelling een feit is., Dus klopt je vraag niet. Tussen de sex door denk ik namelijk ook nog wel eens aan eten en voetbal.

Nou, er zijn mannen die ook aan voetbal, poolen, darten en auto's denken. Ze hebben dus wel degelijk een breed en interessant interesse-gebied.

Als ze maar aan 2 dingen denken dan: komen ze altijd te laat of niet meer op hun werk vergeten ze de kinderen hebben ze geen sociaal leven doen ze niets meer thuis en als ze zo vreselijk veel sex hebben gehad liggen ze pampus op de bank. Mannen denken natuurlijk aan vrouwen en sex, van nature zijn ze tenslotte jagers en wij vrouwen zijn de pauwen. Als mannen stress hebben gehad is het heerlijk om met een vrouw sex te hebben als ontlading, lekker ontspannen en kunnen er weer goed tegenaan. Dit geldt net zo goed voor vrouwen. Kan me wel voorstellen dat mannen ook graag sex in de vakantie hebben, want alles valt dan weg, en moeten ze even niets meer, en de warmte en kou zal natuurlijk ook mee spelen. Maar vrouwen die wat ouder worden hebben last van de overgang waardoor ook de hormonen minder kunnen worden en daardoor minder behoefte hebben aan sex, dit hoeft niet. Maar het valt meer op als jezelf minder behoeftes hebt en je man wel, als je man er dan over begint van nou ik heb toch best wel behoeftes kan de vrouw prikkelbaar worden want deze heeft op dat moment echt geen zin. En wordt er vaak gezegd jij kan ook maar aan 1 ding denken.

Hoe weet jij dan nu, ben jij ook man dan? Maar het klopt wel, dit zijn de zaken die het vaakst in een man voorbij komen gedurende een doordeweekse dag... En soms kan zet zelfs zo zijn dat ze niet aan vrouwen denken, maar alleen aan sex... dat is de propagatiedrift... Maar vrouwen snappen daar toch nix van... Die hebben een zorgdrift... Natuurlijk is dit gekarikaturiseerd en gechargeerd, maar vaak klopt het helaas wel...

Ik ben een man: 1. ik denk niet aan vrouwen 2. ik denk niet de hele dag aan sex, maar het speelt een rol 3. ik denk aan vele, vele andere zaken, die niet eens materieel zijn. De uitzondering bevestigt de regel niet, maar ontkracht hem. Je denkt dus verkeerd, q.e.d.

Ik ben geen man, maar ik denk dat het gewoon een algemeen idee is. Natuurlijk denken mannen wel aan andere dingen. Daarnaast denken vrouwen toch ook aan mannen en sex?

Grappige vraag, en ook zo erg vooroordelend. Mannen denken *in het algemeen* meer aan seks dan vrouwen. Er zijn echter genoeg mannen die niks met seks hebben of juist aan mannen denken als ze aan seks denken en bij vrouwen helemaal niet aan seks denken (ja, die noemen we homo's). Er zijn ook vrouwen die meer aan seks denken dat het grootste deel van de mannen. Iedereen is anders en gelukkig kunnen mannen (en vrouwen) hun hoofd heel vaak van seks afhouden, zodat ook alle andere, zeer belangrijke, zaken in het leven even aandacht krijgen. Kan me niet voorstellen dat al die ministers en andere tweede kamer leden heel de dag daar aan seks lopen denken. Dan zouden we toch echt in een ander soort land leven.... ;-) Toegevoegd na 48 seconden: Dus kort gezegd: Jij denkt verkeerd, of bent een man tegen gekomen die een seks-obsessie of -verslaving heeft...

Het is wat kort door de bocht,maar ergens zit er wel een kern van waarheid in. Dat heeft te maken met de voortplanting van de mensheid. Aangezien een vrouw niet altijd zin heeft,moeten de mannen wel altijd zin hebben omdat dan op het moment dat de vrouw wel zin heeft (zich wil voortplanten)er klaar voor zijn. Zo niet dan was de mensheid allang uitgestorven. Kijk maar naar de Panda's die bijna uitgestorven zijn omdat de mannetjes weinig interesse tonen.

Ze denken aan twee dingen omdat het één niet zonder het ander kan

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100