Is het pijpen met condoom veilig? En hoe smaakt dat?

Ik vraag me af of het pijpen van een penis met condoom veilig is en of het lekker is?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het is veilig, als hij heel blijft. Een gewone condoom is niet zo lekker het smaakt naar rubber. Maar je hebt heel veel condooms met smaakjes. Dus zoek een smaak uit wat je lekker vind.

Ja, je speeksel doodt ook al heel veel bacterieën, virussen etc. Zo wordt er ook gezegd dat je gerust een HIV-patiënt kan zoenen. Smaak: een combinatie van rubber met glijmiddel.

Ja het is veilig, en het smaakt alsof je een ballon aflebbert Het is niet mijn favo smaak. Wat je als alternatief kan gebruiken is huishoudfolie. Is even veilig, smaakt stukke beter. Neem je daarbij ook nog oraal gel., kan het ook nog lekker worden.

Ook al gebeurt het meestal niet...ja pijpen met een condoom is veilig net als beffen met een beflapje. Vaak wordt er wel veilig (met condoom) geneukt alleen bij orale sex wordt dat niet gedaan. De kans op een soa is bij orale sex wel kleiner maar zeer zeker aanwezig. De meeste virussen kunnen maar kort in de mond of keel overleven maar als je veel wisselende contacten hebt kun je het wel degelijk overbrengen. Regelmatig laten testen dus. Hoe het smaakt ? neem een condoom en stop hem in je mond en je weet het, er zijn diverse smaakjes te verkrijgen maar volgens insiders weten ze bij de condoomfabriek niet hoe een banaan smaakt ;-)

Ja, het is veilig. Je raakt met je mond alleen rubber aan, niet zijn geslachtsdeel. Indien deze goed is aangebracht natuurlijk. Standaard condooms kopen zonder smaak of glijmiddel. In plaats daarvan voeg je zelf iets toe; Bijvoorbeeld: Vanille ijs, heel spannend en lekker ook nog!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100