ik heb 2x tepel piercing, kan ik dan wel electro bdsm doen?

mijn moeder zei als ik gereanimeerd moet worden dat ik brand plekken zou krijgen op de plaats waar de piercing zit, reanimatie gaat met electro schokken, de schokken in electro-sm zijn die zodanig minder sterk dat ik geen brandplekken krijg? 1 apparaatje op 10watt en een ander apparaat op baterij 9volt.. krijg ik brandplekken ja of nee?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ze hebben bij mythbusters eens getest of je brandplekken krijgt met een tepelpiercing, en dit is niet waar. Het gebeurde alleen als ze de electrodes zeer dicht bij elkaar plaatsten. Aan beide kanten van de piercing. Bij correct gebruik van de 'paddles' gebeurde niks. Ik mag aannemen dat er bij de door jou genoemde activiteiten ook niks gebeurd.

Alles onder 24 Volt valt onder de noemer zwakstroom. Daar zul je geen brandwonden van krijgen als het je huid aanraakt. Toegevoegd na 1 minuut: Hoewel... een tepelpiercing gaat door je huid heen. Daar zou ik geen electro-sm op uitoefenen.

Ja hoor, heb zelf een tepelpiercing :) Het is titanium. Kijk je wel uit hoe je het doet? Succes

Nee..... De pads van een aed worden niet op je tepels aan gebracht. Iedereen die hier opleiding in heeft gehad weet dit. Dus testen door mythbusters kloppen al niet met de werkelijkheid.

Het is over het algemeen verstandig om met elektriciteit uit de buurt van je hartstreek te blijven, maar zolang de stroom niet direct op je piercings aangesloten wordt, zijn brandwonden (daar) vrijwel uitgesloten. Ook als de piercings wel direct aangesloten worden heb je wel een erg onbenullige Dom als hij de boel laat aanbranden :)

Hallo als Massochist (Switch ) met in beide tepels een piercing en als groot liefhebber van elektro play kan ik je uit eigen ervaring vertellen: dat je GEEN brandplekken krijgt hier van. Het enige wat iets "lastiger is - is dat de plakkers wat sneller losgaan - waardoor je dan eventueel maar een klein oppervlak hebt waar de plakker zit - dit kan extra "pijn/branderig voelen maar dan nog - houd je er echt heus niets van over. alleen idd wel oppassen mocht je hartpatiënt zijn, of op wat voor andere reden wat zwakker hart dan idd wel oppassen met elektro in de buurt van de hartstreek. sommige mensen raden het daarom helemaal af met 2 polen op het bovenlichaam - maar persoonlijk vind ik dat wel heeeeeeeeeel erg voorzichtig en ga ik zelf lekker door :)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100