Hoe voorkom ik dat ik mijn ouders 's avonds hoor als ze seks hebben?

Ik gun het mijn ouders enorm als ze het een keertje samen doen. Ze hebben namelijk zoveel ruzie. Echt om ziek van te worden. Maar als je dan letterlijk het bed hoort kraken, dan denk je daar anders over. Niet zo fijn dus. Als 's avonds mijn moeder iets op de grond laat vallen ben ik meteen wakker. Laat staan een kreuntje of een kraak in het bed. Maar hoe voorkom ik dit. Ik kan dan de nacht daarna (en dezelfde nacht) gewoon niet slapen. En als je in plaatjes denkt, is dat niet zo fijn ;) (wie wilt nou zijn moeder naakt in je hoofd hebben. Volgensmij niemand dus.) Weet iemand een goeie manier? Alvast bedankt!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Niet alle ouders zijn hetzelfde, maar het grootste deel van de ouders wil niet dat hun kind hen hoort seksen. Je zou dus hetzelfde kunnen doen als ik in zo'n geval deed. Zelf riep ik dan: "Ik hoor jullie!" Je zou het ook aan kunnen kaarten. (Al krijg je misschien een rood hoofd. Dat geeft niets, daarmee laat je trouwens wel zien dat je het ècht minder vindt...) Zeg in zo'n geval tegen je moeder of tegen je vader (of beiden tezamen) dat je ze soms hoort in bed. Ze zullen wel begrijpen dat dit niet om kletsen gaat en anders vragen ze er wel naar wat je precies bedoelt. Afhankelijk van hun reactie kun je toevoegen dat je dit vervelend vindt. Het moment van aankaarten kun je ook pas doen, de dag nadat het wéér is gebeurd. Dan hoef je 'al die andere keren' er niet meer bij te halen en hou je het bij: "ik hoorde jullie gisterenavond..." Je hoeft ècht niet oplossingen voor ze gaan bedenken. Ze zullen zelf wel zachter gaan doen of het bed aandraaien of verankeren aan de muur of misschien zijn ze zó geniaal om pas het 'kraakbed' in te stappen als ze ook daadwerkelijk willen slapen. Maar dáár moet je maar helemaal niet over na gaan denken! ;-) Muziek en oordopjes zijn eventueel goede oplossingen voor als je ouders er 'maling' aan hebben. Ik kan het me niet voorstellen hoor... Oordopjes slapen niet vervelend (ook niet van die zogenaamde herriestoppers). En als je er toch van wakker wordt, doe je ze gewoon gauw uit en slaap je vervolgens toch al snel weer verder.

Ik zou om te beginnen een keer hard kuchen als ze bezig zijn. Dan gaan ze zeker zachter doen, net zoals jij niet je moeder naakt in je hoofd wil hebben willen je ouders niet dat je ze hoort. Of ze gaan de volgende keer met minder geluid te werk of ze zoeken een andere oplossing. Dat kan ook betekenen dat ze met jou erover willen praten of een kraakvrije bed kopen :P

Als man van 100 jaar heb je vast wel eens van oordopjes gehoord. Die zijn er in zo veel maten en soorten, dat ze zelfs verkocht worden. :-))

Dat ruziemaken is maar een voorwendsel om weer iets goed te maken te hebben. Dat jij daar ongewild oorgetuige van bent, zou je blij moeten stemmen,anders zou je maar in het ongewisse blijven of ze ja of nee nog ruzie hebben. En waarom zou je daarbij virtuele fantasieën bij willen oproepen. Toch geen Oedipuscomplex?

Daar stel je nog eens een hele goeie vraag, ik zal een paar mogelijkheden op een rijtje zetten: 1. Doe oordopjes in en ga wat muziek luisteren zodat je je ouders niet hoort. 2. Probeer vroeger dan je ouders naar bed te gaan zodat wanneer zij gaan neuken jij lekker zit te slapen en je er niks van hoort. 3. Loop de kamer van je ouders binnen er zeg dat ze wat rustiger moeten doen zodat jij de dag erna weer fit op school kan.;) Persoonlijk zou ik voor tip 3 kiezen.

Het is vaak heel moeilijk om zo'n delicaat onderwerp ter sprake te brengen. Je wil jezelf en je ouders niet in verlegenheid brengen, natuurlijk. Wat je kan proberen is een briefje schrijven. Schrijf dat je het super vindt dat ze mekaar zo graag zien, maar dat je liever niet hoort waar ze mee bezig zijn. Leg het heel discreet in de badkamer, waar ze het vinden bij het opstaan. Je ouders moeten dan maar een oplossing zoeken voor dit 'probleem'. Dat hoef jij niet te doen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100