Wat kan ik doen aan te nat worden tijdens de seks?

En dan niet in een leuke manier. Soms ben ik niet eens opgewonden maar wel heel nat.

Mijn vriend vindt het ook vervelend hij voelt dan niks meer. Lijkt dan ook veel wijder te zijn. Eigenlijk ben ik altijd nat. Ook al ben ik niet opgewonden maar tijdens de seks is het echt erg helemaal als ik opgewonden ben. Nu doen we de laatste tijd alleen oraal.

Ik word er echt verdrietig van. Wat kan ik hier aan doen? Ik vind het echt vies.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Aan te veel afscheiding tijdens sex is niets te doen (enkel afvegen misschien). Het is een natuurlijke reactie van je lichaam die bij iedere vrouw verschillend is. Maar aan het niets voelen tijdens de sex is wél iets te doen. Leer je bekkenbodem spieren trainen! Dat zijn dezelfde spieren waarmee je de plas ophoud. Deze kun je bewust aanspannen en loslaten. Je kan deze spieren elke dag oefenen terwijl je werkt, boodschappen doet of wanneer je maar wil. Als je bijvoorbeeld weinig voelt bij penetratie, is de kans groot dat je bekkenbodemspieren te slap zijn. Net als alle andere spieren in je lijf moet je deze spieren onderhouden door ze te trainen. Als je die spieren kunt gebruiken tijdens de sex zal je vriend wél iets voelen.

Bronnen:
http://www.ouders.nl/mdiv2005-orgasme.htm

Het is ten eerste niet vies! Het is iets waar je niks aan kunt doen,het is een natuurlijk proces... Toegevoegd na 11 minuten: Het kan een optie zijn om het wat te drogen met een (hand)doekje en bedenk je dat té nat niet zo erg is als té droog... Toegevoegd na 17 minuten: http://forum.viva.nl/forum/list_message/2727827 Misschien heb je hier wat aan...

Misschien werkt het als je voor het 'binnengaan' eerst even een tampon inbrengt, die het 'overtollige' vocht opneemt

ik vond een hele serie antwoorden (en sorry ook wat rare praat) op een ander forum maar misschien is het een beetje een troost dat je niet de enige bent Mijn tip is: sex onder de douche, ik weet het dat is ook nat maar het "glibberige nat" spoel je dan weg EN maar dat is al genoemd: trainen die bekkenbodemspieren, helpt echt enorm en daar heb je zelf ook VEEL lol van

Bronnen:
http://forum.fok.nl/topic/727534/2/25

Als je echt meer afscheiding hebt dan normaal kan het ook zijn dat je een vaginale infectie hebt. Misschien kun je een en ander met je Huisarts bespreken. En kan er wat slijm afgenomen worden voor een kweekje.

Oefen met rokjes dragen zonder slipje eronder....hoe bloter aan de lucht, hoe minder overtallige afscheiding. Dus zo min mogelijk broeken en slipjes aan. In het begin wellicht even wennen zonder al die stof en zaken als inlegkruisjes maar echt waar....helpt!

Bronnen:
proefondervindelijk ondervonden...;-)

Bekkenbodemspieren dus. En waarom vind je vriend het erg? Ik vind het wel geil :P

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100