kan zijn penis is mijn urinebuis?

Kan het gebeuren dat de penis van mijn vriend in mijn urine buis gaat? Misschien is het een domme vraag maar ik vroeg het me af. Want soms heb ik het gevoel als hij heel snel op en neer gaat in me dat ik moet plassen, dat heb ik ook al hij op een bepaald punt vingerd.

Weet jij het antwoord?

/2500

Nee, tenzij jij een enorme plasbuis hebt is dat onmogelijk en enorm pijnlijk.

Als je het gevoel hebt dat je moet plassen dan moet je noujuist doorgaan want dat betekend dat je gaat klaarkomen. Vaak wordt het vantevoren ervaren als een soort van plas gevoel, maar eigenlijk wordt je g-plek gestimuleerd en kom je bijna klaar.

Nee, je urine buis ingang, is zo groot als een speldenknopje en zelfs iets kleiner. Ik neem aan dat de penis van je vriend groter is. Je vagina en blaas zitten vlak bij elkaar. Daardoor kan het zijn dat je blaas/ urinebuis geprikkeld wordt.

Nee. Het gevoel dat je krijgt wordt veroorzaakt doordat hij of jij je G-spot raakt. Dit is een soort knobbeltje in je vagina, dat bij veel vrouwen een lekker gevoel geeft als deze gestimuleerd wordt. Jullie kunnen hem ontdekken door met een vinger naar binnen te gaan en rond de 4e centimeter je vinger te buigen. Het voelt wat ruw aan. Bij het vrijen wordt het plekje geraakt door de penis en soms voelt dat alsof je moet plassen. Bij deze stimulering kunnen sommige vrouwen ook 'spuitend' klaarkomen.

Nee, hij kan niet zomaar in je plasbuis komen. Dat is te klein en zou zelf scheuren. De plek en het gevoel die je omschrijft horen bij de G-spot. Dit is een weefsel gebied dan tussen de plasbuis en je vagina zit en als een bobbeltje of sponsachtiggebied met een vinger gevoeld kan worden. Stimulatie van dit gebiedje kan een heel prettig gevoel voor de vrouw zijn. Maar je kan het gevoel krijgen dat je moet plassen. Dit is weefseldruk dat opgebouwd word en een soort vloeistof af geeft. Dit is geen urine, maar komt wel door hetzelfde gaatje naar buiten. Het kunnen een paar druppeltjes zijn, tot extreme sproei golven. Wat je weleens op tv zien zijn wel extreme dingen hoor. Let daar maar niet te veel op. Voor een vrouw kan het heel moeilijk zijn om je op dit punt te laten gaan. Je bent immers bang dat je in bed plast met dit gevoel. Misschien moet je het eerst eens in de badkamer proberen zodat je je geen zorgen hoeft te maken en hele maal "los" kan gaan. Veel plezier met je ontdekking, Willemien

Bronnen:
http://www.thegreatsexcoach.com/home/how-t...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100