welke dieren hebben veel sex?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Bonobo http://nl.wikipedia.org/wiki/Bonobo

De leeuw, die doed het minimaal 3 x per dag.

Ze zeggen dat een leeuw het meer dan 50x per dag doet, maar of dat waar is weet ik niet zeker.

Konijntjes als je ze hun gang laat gaan.....

het record schijnt bij een australische krekelsoort de liggen 50 x in 3 uur, en waarom? omdat het vrouwtje bijna al het sperma opeet voor het zijn werk kan doen...... tja (ook een methode om mannen actiever te krijgen)

Bronnen:
http://www.radio45-live.com/45-com_pages/W...

Dolfijnen behoren samen met Bonobo's en mensen, voor zover bekend, tot de enige diersoorten welke seksuele daden verrichten zonder dat hierbij conceptie het beoogde doel vormt. In een aantal gevallen is bekend dat seksueel gefrustreerde dolfijnen hun lusten botvieren door mensen aan te randen waarmee ze zwemmen. Hierdoor zijn enkele zwemmers ernstig gewond geraakt.

Bronnen:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Dolfijnen

Diepzeevissen. De vinarmigen oftewel Lophiiformes. Ze hebben bijzondere paringsgewoonten, ze bijten delen van het mannetje af. Ja, precies, dat. Gelukkig kunnen wij ze weer opeten, die vissen dan...

Bronnen:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Vinarmigen

kippen: een haan heeft meestal drie tot vijf hennen, die hij allemaal wel een paar keer per dag bespringt. Of je het 'seks' in de betekenis die wij, mensen, er aan toekennen mag noemen laat ik aan jezelf over.

Kikkers hebben ontzettend veel sex. Mannelijke kikkers bespringen gewoon iemand van dezelfde soort. Of dit nu man of vrouw is. Een man die (als het ware) wordt genomen maakt dan een bepaald geluid. Hierdoor weet de man bovenop dat ie iets fout doet, dus gaat er vanaf. Maar dit zorgt er wel voor dat kikkers ontzettend veel sex hebben. (maar lang niet altijd zinvol) Een tijgerpaar kan in twee dagen wel honderd keer paren. Op korte termijn hebben deze dieren dus ontzettend veel sex. Maar omdat er zo weinig Tijgers over zijn, kunnen mannetjes ook minder vrouwtjes tegen komen, waardoor ze veel minder sex hebben. misschien een interresant boek voor je; Wild verliefd. Staat boordevol met interesante weetje, maar niet als een opsomming maar in verhaaltjes. zie daarvoor... http://www.leesfeest.nl/node/1542

Bronnen:
http://hooimijt.blogspot.com/2010/04/100x-...

een leeuw doet het tijdens de paringstijd 1 week lang 20 uur per dag elke 20 minuten. dit komt omdat de periode erg kort duurt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100