Mijn penis doet pijn na geslachtsgemeenschap hoe kan dit?

Vorige week heb ik sex gehad met een meisje, ze was nog niet ontmaagd. Hoe kan het dat mijn penis daarna pijn deed? ikzelf was al ontmaagd btw

Toegevoegd na 2 minuten:
ja alles wat 100% veilig

Toegevoegd na 30 minuten:
We hebben eerst het voorspel gedaan, zodat ze 'nat' genoeg was.. dus hier kan het niet aan liggen volgens mij. Maar ze kreunde hard wel toen ik haar penetreerde.

Toegevoegd na 31 minuten:
Graag geen lacherig gedoe !
Vertel ook maar gewoon mijn situatie.

Toegevoegd na 45 minuten:
Zelf ben ik ook nog maar 17 en ze zei pas na de tijd dat ze nog maagd was. Dit moet ik ook allemaal maar weten hoe kan ik me dan inhouden. We hebben het ook gewoon opgebouwd..
Het was trouwens een heel mooi meisje dus dan doe ik extra mijn best btw.

Toegevoegd na 49 minuten:
Nou staat het hier misschien heel gevoelloos.. maar als een meisje zegt dat haar vagina pijn doet dan geven jullie haar toch ook niet de schuld ?

Toegevoegd na 1 uur:
uhm mijn penis doet pijn, de vraag was niet ''hoe moet ik omgaan met maagd'' ;s

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Misschien was het meisje ook al ontmaagd. Heb je veilig gevreeen? Anders is de kans op geslachtsziekten wel groot: http://mens-en-gezondheid.infonu.nl/aandoeningen/52781-soa-symptomen-afscheiding-penis-vagina-pijn-jeuk-enz.html

Het kan zijn dat dat meisje niet nat genoeg was, waardoor er niet genoeg ´glijmiddel´ is voor de penetratie. Zij kan ook last hebben van een branderig gevoel hierna.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100