Zijn er plekken waar je publiekelijk sex mag hebben? Bijvoorbeeld een bepaald soort clubs of ontmoetingsplek ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Zo lang het maar een besloten club is ( met oa minimumleeftijdseis), waar dit soort activiteiten volgens de huisregels zijn toegestaan.

Ga eens een maal op bezoek bij een parenclub . Toegevoegd na 1 minuut: Wel voor 18 jaar en ouder .

Op de Kamasutra beurs kan je los gaan. E.V. Utrecht in september

Bronnen:
http://mobiel.kamasutrabeurs.nl/

Ja er zijn bepaalde plekken waar je sex mag hebben. Denk aan paren clubs of bv op sommige homonaaktstranden wordt het oogluikend toegestaan. Maar als jr internet afzoekt vind je die plekken wel..

Ja, er bestaan zelfs speciale sexparkeerplaatsen: Sexparkeerplaatsen in Nederland en Belgi�. Gratis overzicht van ... http://www.sexparkeerplaatsen.nl/ - In cacheVergelijkbaar Alle sexparkeerplaatsen in Nederland en België. Alles op provincie gerangschikt en actueel gehouden. Veel informatie en links naar partnerruil.nl.

In principe mag je publiekelijk geen seks hebben mits dit door de eigenaar is toegestaan. Dit zullen dan meestal seksclubs, parenclubs, sommige naaktstranden (gedoogd) zijn. Er bestaan ook speciale seksfeesten, sekstreinen en groepseks avonden. Zoek maar eens wat rond op het internet en je vindt een hele boel! in de bijlage zit nog een leuk artikel hierover.

Bronnen:
http://www.hln.be/hln/nl/35/Seks-Relaties/...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100