Wat moet ik doen als ze droger word?

Als mijn vriendin en ik sex hebben, en hij gaat er even uit zeg maar, dan is mijn vriendin daar beneden spontaan weer droog, terwijl het net gewoon nat was. Nu is het voor allebij niet meer comfortabel, en doe ik meestal een andere condoom om omdat daar weer glijmiddel op zit. Dan gaat het weer perfect. Wat kan ik doen om het makkelijk weer comfortabel en nat te maken?

Weet jij het antwoord?

/2500

Spuug, werkt altijd en je hebt altijd bij de hand.

Gebruik uw sputum, om de ontstane droogte daar beneden weer vochtig te maken.

Koop een flesje glijmiddel, probleem opgelost. Of als ze droog is kan je even gaan beffen ofzo, is toch wat netter dan een klodder spuug.

Dit gaat puur over mezelf, want voor ieder meisje is het anders. Als ik niet nat (genoeg) ben, betekend dit: 1) Ik heb geen zin (meer) in seks. 2) Ik ben (nog) niet opgewonden genoeg. Ik zelf ben wellicht stukken ouder dan jouw vriendin (ik ben 21) en ik weet precies wat ik wel en niet lekker vind in bed. Ook ben ik bereid om dit aan te geven (door dit te zeggen en door lichaamstaal. Ik raad je aan om heel goed naar de lichaamstaal van je vriendin te kijken (ziet het eruit of ze dit lekker vindt? Wordt ze hier opgewonden van? Voelt ze zich op haar gemak?). Stimuleer haar om aanwijzingen te geven en om zich niet te schamen hiervoor. Dit heeft veel tijd nodig, maar is het wachten wel waard. Daarna kan je altijd nog over gaan op allerlei middeltjes, maar ik zou het gewoon proberen op bovenstaande manier.

Wissel het vrijen af met een spannende zachte massage. Durex heeft Play Massage 2-in-1 in drie soorten. Dat spul is geschikt om te masseren, maar ook als glijmiddel.

Bronnen:
http://www.condoom-anoniem.nl/winkel/durex...

Je kund haar even beffen of vingeren met natte vingers of er op spugen. Spugen gaat het snelst maar als je haar beft zal ze dat het leukst vinden omdat. Ze daar waarschijnlijk ook geil van wordt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100