Na hoeveel dagen is pil vergeten is hij weer veilig?

Mijn vriendin en ik hebben vandaag seks gehad zonder condoom, en ik ben klaargekomen in haar.

Ze is wel aan de pil (microgynon 30). Ze is op dag 2 en 3 vergeten de pil te slikken. Die dagen daarna is ze gewoon verder gegaan met slikken (dus ze komt op het einde 2over).

Ze zit nu op de 12e dag.

Ze zei na de seks steken in haar buik voelde. Is ze zwanger? Wat nu?

Weet jij het antwoord?

/2500

Steken in je buik na seks wijzen niet op een zwangerschap die kun je nooit meteen voelen, dat komt pas na een paar weken. Wel is je vriendin minder beschermd als ze op haar 2e en 3e dag haar pil is vergeten. De 1e week is een belangrijke week, ook omdat hij net na de stopweek is. Je vriendin is dus minder beschermd en jullie zouden eigenlijk een condoom moeten gebruiken of hebben moeten gebruiken. Natuurlijk kan niemand zeggen of je vriendin zwanger is of niet, maar als je vandaag seks hebt gehad, zonder condoom, is er een mogelijkheid om een morning after pil te halen. Ik zeg nogmaals, ik durf niks met zekerheid te zeggen alleen dat je vriendin mogelijk minder beschermd is. Voor advies zou ik je naar je/jullie dokter verwijzen.

Als je de pil in de eerste week een enkele keer vergeet is hij de rest van de maand niet meer betrouwbaar. Pas bij de volgende strip is ie weer betrouwbaar.

Van een morningafter pil kan ze wel behoorlijk misselijk van worden, zet er maar een emmer naast :) Als ze al een geruime tijd aan de pil is (1 of 2 jaar) dan is de kans op zwangerschap vrij klein als ze 1 of 2 pillen vergat.

Bronnen:
http://www.zwangerschapspagina.nl/extra/zw...

Omdat iedereen het over de pil heeft heb ik het over de steken.Dan geloof ik dat je geen ziektes heb want anders zou de pijn daar van komen en het kan ook zijn van haar ongesteldheid.Ik weet natuurlijk niet wanneer ze dat is dus ik denk dat ze 50% kans heeft dat ze niet ongesteld meer word,omdat ze 2 dagen heeft overgeslagen kan het niet goed komen want dan heeft ze dus 50% kans op zwangerschap,zoals ze al zeiden, dus ik hoop dat je wat hebt aan deze informatie :)

Ze moet als de stopweek komt niet stoppen maar de pil doorslikken tot het einde vd strip.daarna wel stopweek inlassen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100