Kunnen Jongens op een andere manier zichzelf bevredigen dan door af te trekken?? Zonder speeltjes

Weet jij het antwoord?

/2500

Ja, door een opblaaspop?

Zwaffelen? Is toch weer iets anders dan aftrekken en is ook gericht op de seksuele behoeften van mannen

Door sexfilms te kijken

Ik heb weleens gelezen dat sommigen jongens het lekker vinden om hun anus te "vingeren" (en niet alleen homo's als ik daar weer allemaal reacties over zou krijgen)

Over je tepel vrijven tijdens een sex film, schijnt te werken

Over je ballen wrijven, naar een meisje kijken die zichzelf bevredigd, in je blootje natuurlijk. Maar klaarkomen, hangt ook af van jou libido, maar ik heb iemand gekend die klaarkwam zonder ik hem aanraakte..... maar ja dat kan zeker.

Door te schuren tegen bepaalde voorwerpen aan.

Sommige jongens of mannen (naar dat ik niet weet hoe oud jij of u bent), kunnen seksueel genot, of zelfs een orgasme krijgen doordat ze een bepaalde fetisj hebben. 'Wat is een fetisj? Een fetisj is een natuurlijk voorwerp dat wordt verondersteld een soort bovennatuurlijke bevoegdheden te hebben, dan wel iets in het bijzonder dat door mensen is gecreëerd en macht over mensen heeft. Een seksuele fetisj heeft dus de link naar seksueel genot en het verkrijgen van een orgasme.' 'Toepassing Het object wat gebruikt wordt, moet over het algemeen stevig gestreeld, gelikt of geknuffeld worden. Door het contact te maken wordt de associatie gelegd met een bepaald gevoel van de fetisjist wat opwinding teweeg brengt. Het kan toegepast worden tijdens het seksspel met de partner(s) of er kan seks met het object plaatsvinden. Maar het kan ook zijn dat het kijken naar de partner die het object streelt, likt of bevoelt de gewenste opwinding teweeg brengt.' 'Enkele bekende fetisj zijn: - De pijnaspecten (geselen, zweepslagen, bondage) bij sadomasochisme. - Voetenfetisj waarbij de voet ‘geadoreerd’ wordt middels aaien, ruiken, kussen. - Luierfetisjme waarbij mensen een sterke drang hebben terug naar hun babytijd te gaan en zich er naar te gaan gedragen. - Schoenen/laarzen fetisjme waarbij de schoen/laars op uiteenlopende wijze geadoreerd wordt en/of er met schoenen/laarzen over iemand gelopen wordt. - Een opwinding door zeer uitdagende schoolmeisjes'

Bronnen:
http://mens-en-gezondheid.infonu.nl/seksua...

Je kan proberen je prostaat te melken, misschien ken je de scene uit American Pie nog herinneren waarin een zuster dit Stiffler doet. Toegevoegd na 1 dag: Ah excuses het was Road Trip, een film die natuurlijk helemaal niks met American Pie te maken heeft :P.

Bronnen:
http://www.sexwoordenboek.nl/prostaatmassage.html
http://www.youtube.com/watch?v=_jjSlveHFqk

en water straal onder de douche of bubbels in een bubbelbad electrische tanden borstel

natuurlijk wel ,je kunt jezelf ook bevredigen met iets anders dan aftrekken . hobby of sport oid kan ook een bevrediging /ontlading zijn . Denk dat je klaarkomen bedoeld ;)) dan zal er toch enige actie van jezelf aan te pas moeten komen .

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100