door welk standje kan de vrouw klaarkomen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

In elk standje. Het ene standje geeft alleen meer gevoel dan de andere. En voor JEZELF is dat per standje verschillend. Dat moet je voor jezelf uitvinden, wat het lekkerste is! Veel plezier!

Dat is voor iedere vrouw anders! Niet eens elke vrouw KAN klaarkomen. als de vrouw in staat is een zogenaamd intern orgasme te krijgen ( G-spot ) dan is ieder standje goed! Maar krijgt ze alleen een clitoraal orgasme dan maakt het standje niet veel uit, je zult dan moeten helpen met vibrator of vingers ofzo...

Heel erg afhankelijk per persoon, wat je wel en niet fijn vind. Als je je eigen lichaam goed kent, weet je precies welk standje het fijnste is. En je kunt altijd je vingers als extra stimulatie gebruiken.

Als ik mijn vriendin een standje geeft, heeft zij daarna hoofdpijn voor mij, en komt ze niet klaar door mijn toedoen.

Bronnen:
http://synoniemen.net/index.php?zoekterm=standje

Als de vrouw bovenop zit; zij maakt dan geen op en neer gaande bewegingen, maar een schuivende beweging, waardoor haar clitoris meer gestimuleerd wordt.

Bronnen:
http://forum.fok.nl/topic/1163417

De vrouwen waarmee ik de heilige kunst van het vrijen mee heb bedreven vinden het erg lekker met opgetrokken benen, als de vrouw op haar rug ligt en de benen tot op haar borsten trekt dan kan de man dieper komen en zo (naast dat de vagina wat nauwer is door dit standje) ook de g-spot raken.. Mijn ervaring is dat dat stimuleert, maar zoals meer wordt gezegd, is puur persoonlijk.. Experimenteer!

Dit is natuurlijk erg persoonlijk. Maar hier wel wat tips. Als de man alleen op en neer gaat in de vagina, dan wordt de clitoris minder gestimuleerd, dan als je wat dichter tegen elkaar aan schuivende/draaiende bewegingen maakt. De vrouw ligt bovenop de man, de man duwt haar omhoog en omlaag, door de wrijvende beweging komt de vrouw sneller klaar. Dit kan natuurlijk ook in andere standjes.. Maar alleen pompen, om het maar plat uit te drukken, is meestal niet erg bevredigend voor de vrouw. Succes en veel plezier.

Als je de "zone"" maar juist weet te raken kan ze in vrijwel ieder standje klaar komen.

Dat is voor elke vrouw verschillend. Maar in principe elk standje zolang de clitoris maar gestimuleerd wordt. Je moet je bedenken dat de G-spot eigenlijk de achterkant van de clitoris en daarom tig keer minder gevoelig is dan de clitoris. Het is daarom niet gek dat minder dan 20% van de vrouwen wel eens kan klaar komen door penetratie Bedenk dit maar eens: de clitoris en de penis hebben dezelfde oorsprong, dus hebben ze dezelfde gevoelswaarde. Dan is het toch raar dat een vrouw door vaginale penetratie klaar zou moeten komen....

Volgens mijn dogystyl

ik weet (als man ) dat een vrouw op 2 manieren kan klaarkomen - vaginaal en via de clitoris dit is vaak qua heftigheid verschillend en ( heb ik mij laten vertellen) ook qua gevoel. Zeer heftige en welhaast onstuitbare bevrediging heb ik vaak meegemaakt als het gebied binnen de vagina direct achter de clitoris werd gestimuleerd ( met de hand of meerdere vingers of met een "speeltje"). ga op ontdekkingstocht !!! have fun!!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100