Stel je betrap een naakt stel in het bos mag dat dan bij de politie melden?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ja, je kan het melden, plaats delict, profiel van de daders, tijdstip van betrapping, maar aangezien je geen naam hebt en kans hebt dat meer mensen op hun lijken en er op dat tijdstip weinig anderen zijn die dat stel gezien hebben en de kans er is dat ze er niet meer zijn denk ik niet dat de politie er (behalve een aangifteformulier voor jou) weinig mee kan doen.

natuurlijk mag je dat melden maar of ze er iets aan doen dat is de vraag.

je mag alles aan de politie melde. of je de mensheid hier een dienst mee bewijst is een tweede.. je hebt ze betrapt, het was niet de bedoeling.

ja dan word je aan gehouden wegens voyeurisme !

Ja mag alles melden. Maar het lijkt mij nogal zinloos. Tenzij het door meer mensen als aanstootgevend wordt ervaren zal er niet meteen iets aan te doen zijn. Ondanks dit artikel: Wetboek van Strafrecht Titel II. Overtredingen betreffende de openbare orde Artikel 430a Hij die zich buiten een door gemeenteraad als geschikt voor ongeklede openbare recreatie aangewezen plaats, ongekleed bevindt op of aan een voor het openbaar verkeer bestemde plaats die voor ongeklede recreatie niet geschikt is, wordt gestraft met geldboete van de eerste categorie.

Kan, maar ik denk niet dat je er veel mee opschiet. Behalve als ze sporen vinden.

Je mag het melden maar waarom zou je dat doen? Natuurlijk is naaktloperij verboden op plaatsen die niet voor naaktrecreatie zijn aangewezen, maar of de politie zich daar nou zo druk over maakt? Tegen de tijd dat de politie er is (als ze al komen) zijn die twee allang klaar met elkaar en al weer in de kleren. En zou jij het leuk vinden als je net lekker bezig bent en de één of andere idioot stuurt de politie op je af?

Ja dat mag je best melden. De vraag is alleen of je er wat mee opschiet. Het kan namelijk zo zijn dat tegen die tijd dat de politie ter plekke is ( als ze al van plan zijn om daar voor te komen) die mensen hun kleren al weer aan hebben en vertrokken zijn.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100