Mijn vriend zoekt sexuele sensatie op de computer wat moet ik?

wat ik bedoel is dat hij op het internet met ander meiden zit te chatten met vragen als wat zou je met me willen doen en hij wisselt ook wel sexuele verhalen met hun uit enzo nu wordt ik hier heel onzeker van en heb hem al een paar keer huilend gevraagd hier mee te stoppen maar het vertrouwen is wel minder nu. hij houdt wel van me en dat weet ik ook wel. kun je dit verstaan onder soort vreemdgaan?

Toegevoegd na 8 minuten:
ik woon ook met hem samen

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Dumpen hoeft nu ook weer niet meteen, maar ik zou het er zeker over hebben met hem, en daarbij bij jezelf te rade gaan wat JIJ wilt... Hoe wil JIJ dat je relatie eruit ziet. Hij wil blijkbaar vrij zijn, en heeft nog wat dingen uit zijn verleden op te lossen als ik het zo bekijk, want iemand die zo wanhopig op zoek is naar sex en intimiteit heeft het blijkbaar nog niet in zichzelf gevonden. En dus ook niet in jou. Het is een onbedwingbare behoefte die dan ook steeds weer de kop op zal steken tot hij zelf tot inzicht komt. Hij zoekt spanning omdat hij uit ene gezin met spanning komt en mogelijk ook verslaving. Vaak is het alcohol/drugs, maar hoeft niet perse. Zi iemand klampot zich dan aan een vrouw vast die aan een relatieverslaving lijdt. Mogelijk klamp jij je misschien teveel aan hem vast, en vind hij het wel makkelijk een vast iemand te hebben maar het intussen toch buiten de deur te kunnen zoeken. Als jullie dit niet beiden bij de wortel aanpakken, komt dat niet goed. Vertrouw en houdt van jezelf en laat elkaar eens een poosje los en zie wat er gebeurt... Werk intussen aan jezelf en aan wat jij wilt. Houd je daarbij even NIET met hem bezig. Maak hem wel duidelijk wat je gaat doen. Trek er bijvoorbeeld een paar dagen op uit en ga leuke dingen doen... Je komt vanzelf tot inzicht met dat wat jij wilt in je leven en met deze relatie. Ik denk dat je het antwoord wel weet. Je kunt een ander niet veranderen. Wel jezelf. Als je een ideale partner wilt zul je er eerst zelf een moeten worden. Daarbij wel rekening houdend met je eigen ik, verloochen die nooit, want jouw ik is de enige die je hele leven bij je is, niemand anders. En die is belangrijker dan hij. Toegevoegd na 2 minuten: Als het gewoon allemaal niet vooruit gaat en niet ok blijft voelen en er totaal geen ontwikkeling in zit, dan werkt het voor jullie blijkbaar niet. Het kan ook totaal de andere kant uit gaan. Als jij loslaat is zijn zekerheid er niet meer en dat zet hem als het goed is echt wel aan het denken. beetje jaloezie is gezond... Het moet geen ziekelijke jaloezie worden. Ik weet niet hoe je op hem reageert. Het kan dit wat hij doet wel versterken en juist hem ertoe aanzetten. is dat zo dan zul je dat in een volgende relatie ook weer tegenkomen, net zolang tot je het inziet... succes...

Als jij dit niet kan accepteren van hem kan je dat wel interpreteren als vreemd gaan, Vind het bijzonder respectloos naar jou toe. Ik zou eens proberen uit te zoeken of hij iets mist of het saai vind op sexueel gebied in jullie relatie en daardoor zijn bevrediging ergens anders zoekt. Blijft het respectloos zo doorgaan zeg ik dumpen die gast, voor hem genoeg andere mannen die je wel respecteren!

Ik vind het absoluut vreemdaan. Hij kan beter meer tijd met jou doorbrengen!

Je vriend spoort niet helemaal. Geef hem een enkeltje verweggistan. Zoek een echte vriend die met jou de echte sexuele sensatie aangaat. Toegevoegd na 5 minuten: Eerst de stekker uit het stopcontact halen, het raam open zetten en de PC naar buiten flikkeren.

Als het voor jou niet kan, dan is het vreemdgaan. Zelfs al zeggen direct hier 100 mensen dat het niet zo is.

Dit is frustrerend voor je , maar ik zou hem eens vragen hoe hij het zou vinden als jij het zelfde zou doen met andere mannen ! Denk dat hij dan uit zijn dak zou gaan . Sterkte met deze vervelende situatie .

Haast je om deze relatie te verbreken, want als hij de muis van de pc thans als een lokmiddel gebruikt, houdt niets hem nog tegen als er straks 'n muis of 'n pussy voor hem open liggen, zijn 'ratje op weg te sturen om de kaas te proeven...

Je vriend is helemaal verkeerd bezig het is duidelijk vreemdgaan

dit moet jij niet accepteren. in een relatie moet je vertrouwen hebben, dit verdient hij duidelijk niet met zijn acties. ik noem dot vreemdgaan wat die aandacht die hij in al die meisjes op een sexuele manier stopt kan hij heel veel beter in jou stoppen! kom voor jezelf op, het is moeilijk maar heb respect voor jezelf. doe wat het beste is en volg je hart. als praten niet werkt moet je het maar met daden duidelijk maken naar mijn mening. succes!

Omdat je de vraag stelt denk ik dat je zelf wel weet wat je 'moet' . Niet goed vinden! Of, zoals eerder geantwoord, ga zelf chatten met kerels (zoals je vriend :( ) over sex. Eens zien wat hij ervan vindt.

Hem de wacht aanzeggen dat als hij daar niet onmiddellijk mee stopt jij het voor gezien houdt. Hij is een respectloze vlerk die onder jouw neus vreemd gaat. Dumpen die handel!

Sex en liefde zijn 2 verschillende dingen voor ons mannen

Wat zou die van andere meisjes willen als ie helemaal weg is van jou?! Check ens ff goed of ie eeecht nog van je houd. En anders dumpen want dit is duidelijk vreemdgaan. Succes.

Ik zeg ook : dumpen!!!! en niet eens dat hij zo zit te chatten (al zou ik dat ook niet aankunnen) MAAR omdat jou zorgen daarover hem blijkbaar compleet KOUD laten!!!! Zie je je toekomst al voor je als je nog eens ergens anders mee zit, hoeveel steun verwacht je dan van hem?

Hij houdt van jou en dat weet je ook wel? Wat een onzin. Je moet je dan eens afvragen wat dat in zijn ogen betekent: Houden van?? ""Ach, ik weet dat ik jou veel pijn en verdriet doe, maar ik hou toch van je?"" Zoiets? Nee meisje. Hij is op een bepaalde manier verslaafd, daar doe jij in je eentje niets aan. Maar hij moet hulp zoeken om er mee te stoppen. En anders ben jij weg. Dit komt niet uit zichzelf goed.

Weet je zeker dat hij van jou houdt ? Ik denk het niet eigenlijk. Deze jongen denkt alleen aan zijn eigen pretjes. Hij heeft het niet voor jou over om zijn gedrag te stoppen, hij weet inmiddels dondersgoed dat jij er verdriet van hebt en het boeit hem geen mallemoer. Hoe groot is je vertrouwen in hem nu nog ? Weet je zeker dat hij in het echte leven niet de kans zal grijpen als hij die krijgt ? Je moet echt spijkers met koppen slaan, hem voor de keus stellen: óf ermee kappen en desnoods therapie zoeken óf je gaat lekker zo door en dan is het einde relatie.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100