Kan een man die zich laat ombouwen tot vrouw, daarna sex hebben?

Als een man van 25 zich laat ombouwen tot vrouw, kan zij dan na de operaties op de gebruikelijke manier sex hebben, dus op dezelfde manier als een "echte" vrouw dat kan?

Kan ze nat worden, of moet ze altijd glijmiddel gebruiken als ze sex wil hebben? Kan ze een orgasme krijgen?

En zal ze ongesteld worden, of is de chirurgie nog niet zo ver dat ook dat mogelijk is?

Toegevoegd na 1 minuut:
 
Dit is één van de twee vragen die ik hierover stel. De andere vraag staat op
http://www.goeievraag.nl/vraag/vrouw-man.145024 .

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

ja dat kunnen ze er zijn twee soorten operaties bij de ene word ze niet nat en is gebruik van een glijmiddel nodig bij de andere variant word er een omleiding gemaakt en is ze altijd nat bij die operatie word het gesachtsdeel wel zwakker en het vocht is bruinachig van kleur en is dus niet heel populair.Ook is veel ik iets meer dan 70%een orgasme mogelijk het gecreerde geslachtsdeel schijn ook erg gevoelig te zijn zodat sex ook gewoon lekker is.Ongesteld worden zit er voor de ts dames helaas niet in omdat daarvoor echte vrouwelijke voortplantings organen nodig zijn.Het ziet er dus wel gewoon als en vagina uit maar er ontbreken dus wel een aantal zaken

Dit antwoord is gebaseerd op kennis aangevuld met gissingen. Echt ongesteld zal de "nieuwe vrouw" niet worden, aangezien zij geen baarmoeder en geen eierstokken krijgt. Hieruit voortvloeiend lijkt het me niet waarschijnlijk dat zij nat kan worden, omdat dat vocht ook afkomstig is uit organen die de "nieuwe vrouw" niet bevat.

Je stelt eigenlijk 4 vragen. 1. sex? Ja, ze maken de vagina op dezelfde plek als bij een geboren vrouw. De vagina kan tot wel 22 cm diep gemaakt worden. 2. glijmiddel? Zal vermoedelijk gebruikt moeten worden. Immers wordt de vagina van de buitenzijde van een penis gemaakt en die geeft geen vocht af. 3. Orgasme? Dat schijnt mogelijk te zijn, maar kan soms pas jaren na de operatie. 4. Ongesteld? Nee, dat kan niet. Dan moet er namelijk een baarmoeder en eileiders zijn.

Bronnen:
http://www.supornclinic.com/

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100