waarom zijn er meer vrouwelijke prostituees dan mannelijke?

Weet jij het antwoord?

/2500

Omdat er meer vraag naar toe is...

Omdat de gemiddelde vrouw helemaal geen behoefte heeft aan zulk contact met een vreemde.

ik denk een combinatie van het gegeven dat het in de genen van de man zit om een grotere sexdrive te hebben. maar ook de geschiedenis. toen prostitutie begon was het vnl. de man die werkte (althans werk deed dat voedsel/geld opleverde). de huisvrouw werkte niet en zat thuis en heeft daardoor minder "behoefte aan afleiding"dan de (vroegere) man.

Er zijn verschillende oorzaken. Een belangrijke is natuurlijk dat de vraag naar vrouwelijke prostituees groter is dan die naar mannelijke. Maar waarom is dat zo? Er wordt hierboven vermeld dat de gemiddelde vrouw geen behoefte heeft aan zulk contact. Net als de gemiddelde man bestaat de gemiddelde vrouw niet. Feit is in ieder geval wel dat het voor mannen veel vanzelfsprekender lijkt om zich te wenden tot een prostituee dan voor een vrouw. Verder is het zo dat een wanhopige (en vaak niet zo bijster aantrekkelijke) man die op zoek is naar seks het nogal moeilijk heeft om iemand te vinden die er in trapt. Terwijl een vrouw die wanhopig is (ook al is ze niet bijster aantrekkelijk) veel minder moeite hoeft te doen om een keer seks te hebben. Dit is gratis, dus waarom zou je er voor betalen?

Gemiddeld gezien is voor mannen sex meer iets dat voorkomt vanuit lust (Ik wil, ik ben geil), terwijl sex voor vrouwen een groter deel ik hou van jou is. Oftewel, waar een man van alleen sex al behoorlijk gelukkig wordt heeft een vrouw daar geborgenheid en liefde bij nodig. Voor vrouwen heeft sex met een prostituee dus een veel lagere waarde dan voor een man. Dit verschil zie je bijvoorbeeld ook terug in het uitgaansleven, waar mannen vaker iemand zoeken voor die avond, terwijl vrouwen vaker opzoek zijn naar lange(re) termijn. Dit geldt natuurlijk niet voor iedereen, maar voor genoeg mensen om dit wel te zien terugkomen in het aantal mannelijke en vrouwelijke prostituees. Als de waarde van sex met een man gemiddeld lager ligt kunnen er minder mensen leven van een leven als gigolo.

Dat wordt beinvloed door vraag en aanbod. Net als in de supermarkt .Als er geen vraag is gaat het uit de schappen.Als de heren niet meer komen gaan de dames weg.

Het is voor mannen ook veel moeilijker. Als vrouw kan je ook als je niet opgewonden bent seks hebben. Als man zijnde is dat niet mogelijk omdat er dan geen erectie is.

Ons mannen hebben een jachtinstinct, Wij zijn Jagers.. de vrouw heeft een killer instinct(niet altijd)...maar bejaagd te zijn.. i hope Toegevoegd na 20 uur: ach..jullievrouwen hebben gewoon meer shoarma..maar is niet in elk land hetzelfde hoor, kijk us naar thailand voor dahje ut weet zit je een kerel(tje) in zun reet..vergeef me hihi en zelf Kelly heeft haar eigen charmes tog....

Ik zou zeggen lees is een keer een biologie boek

Omdat de man de jager is en de vrouw het wild. Zonder het wild kan de man niet jagen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100