Kan iemand met epilepsie zonder problemen seks hebben?

een vraagje een oud klasgenootje van mij van 2009 had last van epilepsie toen dacht ik stel voor dat hij ooit een vriendin of vriend krijgt kan zo iemand dan seks hebben? want het schijnt dat zo iemand een epilepsie aanval krijgt door spanning en drukte Krijgt zo iemand dat met seks ook? miss domme vraag maar het hield me wel bezig

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ikzelf heb ook epilepsie en idd ook aanvallen tijdens stress en drukte. Maar gelukkig niet tijdens de seks. Dit komt ook omdat het ook weer een hele ontspanning is en je het kan zien als fijn. Stel dat je het echt tegen je zin in doet dan kan je wel een aanval krijgen maar niet als je het zelf ook wilt.

een epileptische aanval kan in principe elk moment voorkomen. het wil niet zeggen dat een bepaalde emotie of spanning altijd triggert tot een aanval. het zou dus voor kunnen komen dat er een aanval komt door/voor of tijdens de sex, maar het hoeft niet zo te zijn dan het hebben van sex garant staat voor een aanval.

een..geen domme vraag. twee.. ja dat kan,,die persoon kan door een hevige inspanning(sex) een aanval krijgen. Maar stel de persoon met wie je sex hebt ervan op de hoogte,dan is er niets mis.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100