Ik wil orale sex hebben, maar ben preuts

ik heb al 3 jaar een soort van relatie met een jongen, maar we hebben nooit sex gehad of orale sex.
Ik ben hier zelf nieuwschierig naar, en mijn vriend vraagt er ook telkens naar.. aangezien ik best preuts ben is dit erg moeilijk.
ik schaam me bijv voor: stel nou dat het niet aangenaam ruikt als hij mij beft, of dat i een haartje ziet..
heeft iemand dit mischien ook gehad? of enkele tips zijn welkom.

Weet jij het antwoord?

/2500

Gewoon proberen, en niet inzitten over geurtjes (die horen erbij) of smaakjes of haartjes. Als jij gewoon gewassen bent, en niet dagenlang zwetend rondgelopen hebt voor jullie gaan vrijen, is er niks aan de hand (hoewel er ongetwijfeld mensen zijn die daar juist op kicken). En ook tegen je vriend zeggen dat je het eng vindt - en vooral samen gaan uitproberen wat fijn is. Geniet ze!

Ik kan jouw onzekerheid heel goed begrijpen, maar denk eraan dat ieder lichaam een bepaalde lichaamsgeur heeft en daarmee ook verschillend geuren op bepaalde lichaamsplaatsen, zoals oksels (heel bekend) maar ook geslachtsdelen. Enne een haartje zien? Scheert hij zich ook helemaal? We zijn volwassen en hebben schaamhaar. Als je vriend over dat ene haartje valt (lijkt me onwaarschijnlijk) dan kun je je afvragen of hij je wel accepteert zoals je bent. Ga gewoon lekker douchen met jullie tweetjes, sop elkaar lekker in en begin aan je avontuur en laat het gewoon op je afkomen. Probeer voorzichtig orale sex en vraag of hij het goed vindt. Hij kan je dan aangeven wat hij lekkerder vindt. Daar hoef je je niet onzeker over te voelen want iedereen ervaart orale sex op een andere manier. Als hij jou beft kun je ook aangeven wat je fijner vindt. Succes!

Zorg dat je na toiletgang lekker gewassen bent. Dan heeft je vriend in ieder geval geen last meer van onaangename geurtjes. Je kunt ook intiemzeep gebruiken, verkrijgbaar bij DM of Müller. Da's aangenamer voor je vriend en jij hoeft je niet zo onzeker te voelen. Relax en geniet! Tschüss!

Je kan het beste geen rare geurtjes op speciale zeepjes gebruiken. Gewoon met water wassen werkt het beste, je eigen lichaamsgeur is juist fijn voor je vriend, hij heeft niet voor niets wat met je. En een paar haartjes maakt ook helemaal niet uit. Mijn vriendin was ook erg onzeker, maar de geur is niet storend en die paar haartjes let ik niet eens op. Met al die zeepjes en geurtjes die je op kan doen, wordt jouw geur sterker, doordat het zich min of meer 'verzet' tegen die andere geurtjes. Toegevoegd na 2 minuten: O, ja, en het is niet alleen romantisch om eerst samen lekker te douchen(met bijv. kaarsjes aan), maar jullie zijn dan ook allebei lekker schoon.

Toch maar gewoon lekker onder de douche en dan proberen! Ik snap het eigenlijk wel wat het gevoel dat je preuts noemt is best te begrijpen. ECHTER: als je dat je leven laat beinvloeden kun je later ook nooit kinderen krijgen want weet je hoe je er dan bij ligt terwijl jan en alleman (niet altijd natuurlijk maar ik overdrijf een beetje voor het idee) komt kijken als je aan het bevallen bent. En dat had je vast ook nog nooit gehoord dat je (vaak) ook wat ontlasting kwijt raakt tijdens de bevalling (gruwelijk idee, maar ach....) En als je ooit (niet te hopen maar je weet het niet) iets mankeert in de "preutse" zone kun je ook niet naar een dokter want die zitten er ook met hun neus bovenop om de boel te inspecteren Dus: gewoon doen, je leeft maar één keer weet je

De vagina zit (als het goed is) vol melkzuurbacteriën, dezelfde bacteriën die in yoghurt en karnemelk suiker omzetten in zuur. Die bacteriën zijn erg nuttig, en helpen je je vagina schoon te houden. Je kunt ze dus beter niet verwijderen door middel van zeep, cola, of iets anders. De zuurtegraad zorgt er namelijk ook voor dat andere bacteriën zich er niet kunnen nestelen. Wel is het zo dat de bacteriën dus een wat zure stof produceren, omdat ze zich te goed doen aan de afscheiding van je vagina. Dat kan een wat zurige geur en smaak opleveren, en is niet echt lekker als het erg aanwezig is. Wanneer je lekker doucht of in bad gaat voor je orale seks hebt, kun je het beste jezelf met veel water wassen. Zo spoel je de zuren weg, en blijven de melkzuurbacteriën en je eigen natuurlijke geur in stand. Je smaak en geur zijn dan zéker onweerstaanbaar voor je vriend! Veel plezier!

Je zegt nog helemaal geen sex te hebben gehad, laat het gewoon gebeuren als je er aan toe bent. Als je sex hebt (oraal,vaginaal,anaal) is hygiene heel belangrijk maar geurtjes,smaakjes horen erbij. Er is een heel verschil tussen een "normale" smaak van de vagina of penis en trouwens ook de rest van het lichaam of een penetrante geur die het gevolg is van slechte hygiene. Je zult elkaar moeten accepteren zoals jullie zijn en iedere vrouw of man heeft een eigen smaak/geur. Haartjes zijn tegenwoordig erg uit de mode (gelukkig) maar een verdwaald haartje mag toch echt de pret niet drukken. Als je een nieuwe partner hebt (of meerdere wisselende) zul je wat kritischer zijn op jezelf als wanneer je een vaste partner hebt maar probeer het wel in ieder geval te laten lijken of je nog steeds de moeite neemt om er leuk,lekker uit te zien. Dat je preuts bent maakt de stap wat moeilijker voor jou maar je zult je er toch een keer overheen moeten zetten. Volgens je profiel ben je 19 dus een mooie leeftijd om je preutsheid op zij te zetten en van je lichaam (en dat van je partner) te gaan genieten.

Ga samen lekker onder de douche, dat gebeurt de rest vanzelf. Verken elkaar en raak elkaar goed aan met handen en tongen. Laat men merken (door te kreunen odf zo) als je iets lekker vindt, en mummel zachtjes nee als je het minder lekker vindt. Zeg hem jou ook aan te geven wat al dan niet als lekker wordt ervaren. Beter zijn zaad in je mond dan zomaar in je vagina. Discreet uitspugen of doorslikken. Het zal de pret niet drukken.

Het is helemaal niet zo vreemd dat je oraal wilt beginnen. De natuur is slim. De smaak en geur van je partner vertelt je lichaam of deze partner (genetisch gezien) een goede keuze is. Je lichaam geeft je door goedkeuring een stoot oxytocine waarbij je preutsheid verdwijnt. Ook met zoenen testen de lichamen elkaar op compatibiliteit (of het goede nakomelingen op zou leveren). Dit systeem werkt het beste als je niet aan de pil bent, die vernaggelt je instinctieve vermogen. De andere antwoorden beschrijven goed de meest kansrijke procedure. Ik wens jullie alle geluk.

als jullie nog geen seks hebben gehad, is het een kleinere stap om eerst met je handen elkaar te plezieren, als je het eng vind om erover te praten kan je ook gewoon tijdens het zoenen onder zijn shirt strelen en kijken hoe hij reageert. succes :)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100