ik zou graag willen weten welke alternatieve medicatie ik kan nemen om mijn borsten te laten groeien.let op ik ben wel een man.

Weet jij het antwoord?

/2500

met hormonen slikken kun je je borsten laten vergroten

inderdaad,maar weten mannen ook dat door veel bier drinken ze ook borsten krijgen.

Alternatieve medicatie zal lastig zijn, gewoonweg omdat er heel veel troep op de markt te koop is en je nooit weet wat goed is. Als je echt borsten wilt krijgen, maak dan een afspraak met een arts en vraag vrouwelijke hormonen die de borstgroei zullen bevorderen. Dit is de meest veilige manier om je borsten te ontwikkelen. Kijk uit met allerlei middeltjes op internet, vaak helpen ze niet of richten ze alleen maar schade aan.

misschien kan je op deze site je medicatie vinden die jij nodig hebt. http://www.network54.com/Forum/184632/thread/1245766825/last-1282248935/Echte+borsten

Helaas. Er is voor mannen geen alternatieve medicatie om borstgroei te bevorderen. De alternatieve middeltjes die er voor vrouwen zijn, werken in op de melkklieren. En die hebben mannen niet. Dus ook deze middelen helpen niet voor mannen. Bovendien is 99 % ervan volksverlakkerij. Het enige middel om borsten te krijgen, is hormonen. Maar dat weet je zelf natuurlijk ook. In jouw geval zul je dus een keuze moeten gaan maken tussen hormoonpreparaten, of leren leven met het lijf dat je nu hebt. Succes daarmee.

een alternatieve geneeswijze is er niet volgens mij maar je zou het eventueel na kunnen vragen bij instanties zoals transvisie of het traject van het genderteam bij het vu ingaan hoewel daar momenteel best een lange wachtlijst voor is en uit je vraag is mij ook niet helemaal duidelijk of je een tg bent en er zijn hormonen op de illegale manier te verkrijgen ik heb ook een tijdje in die verleiding gezeten maar dan voor testo maar wat je op straat koopt is niet altijd betrouwbaar dus kijk daar mee uit Toegevoegd na 19 minuten: alternatieve geneeswijze moet zijn alternatieve medicatie

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100