Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Wat is de oorzaak dat ik de laatste tijd slechte geheugen en logica heb?

Hallo,

de laatste tijd heb ik zeer slechte geheugen en logica.
Ik zal even een voorbeeld geven.

Als ik bijvoorbeeld wat zoek wat vlak voor me staat, zie/merk ik het niet. Dit gebeurt keer op keer.
Vervolgens is mijn logica ook zeer slecht, van die kleine dingen waar je oplossingen voor wilt bedenken, kom je niet op de ideeën wat het meest logisch is. Zoals vandaag moest ik naar huis na een lekke band, en toen belde ik een vriend van mij om mij op te halen. Terwijl de bus-station 50 meter verderop zat. Ik dacht daar niet eens aan. Dit heb ik ook met andere gevallen, wat zeer stom klinkt als je het ziet/merkt of meemaakt. Dit heb ik nog nooit gehad, ik heb hiervan ongeveer een maandje of 4 last van.

Ik ben 16 en doe al 1,5 jaar aan boksen. Ik train intensief en serieus op amateur level, krijg voortdurend tijdens het sparren wel eens klappen op het hoofd. Ik weet niet of dit de oorzaak kan zijn.

Weet jij het antwoord?

/2500

Neem eens contact op met je huisarts en vraag deze je te onderzoeken, het zou hier om een verwaarloosde hersenschudding kunnen gaan, omdat dit daar symptomen van zijn, maar ik kan er ook helemaal naast zitten en dat dit veroorzaakt wordt doordat je het te druk hebt, wat ook een mogelijkheid is, maar ook dit is mogelijk niet de oorzaak, daarom is het verstandig er een arts eens goed naar te laten kijken,zodat je een goed beeld krijgt wat hiervan de oorzaak is en zodat je geholpen wordt er een oplossing voor te vinden. Ga zonder toestemming van je arts even niet boksen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100