Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Bestaan er privé klinieken voor GGZ behandelingen?

In de huidige GGZ instelling waar ik nu onder behandeling ben schiet de behandeling niet op. Het staat in de regio bekend als hét psychiatrische ziekenhuis.

Aangezien er ook privé klinieken bestaan voor bijvoorbeeld plastische chirurgie, vroeg ik me af of dit soort klinieken ook bestaan binnen de GGZ.

Toegevoegd na 1 uur:
Gezien de onderzoeken die tot nu toe zijn gedaan ben ik echt op zoek naar een kliniek die de mogelijkheid heeft tot opname.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Er is wel een privékliniek, zie ook de link. Zij zeggen ook de enige breed spectrum kliniek te zijn.

Bronnen:
http://www.u-center.nl/

Er zijn in Nederland talloze psychiatrische privé klinieken. hier zitten vooral mensen met bijv. een burn-out of zware depressies. echter zijn dit hele luxe klinieken met een hoog prijskaartje en zoals je al kan raden wordt dit niet volledig vergoed en zal je dus flink je portemonnee moeten open trekken. deze klinieken zitten dan ook vaak vol met rijke zakenmensen en (semi)bn'ers.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100