Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

ik heb het gevoel dat ik ieder moment kan overlijden. is dit normaal?

hoe kom ik er van af? of is dit wel normaal?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Nee,l natuurlijk is dat niet normaal. Het is wel een feit. Ons allemaal kan elk moment iets onverwachts overkomen, waardoor wij komen te overlijden. Maar die kans is zo ontzettende klein, dat je dat gewoon uit je hoofd moet zetten, anders heb je geen leven meer. Suikerkoekje, waarom ben je eigenlijk zo ontzettend bang?

Ik zou eens een gesprekje met je huisarts aangaan. Misschien kan hij die gedachte wel uit je hoofd praten, door je in te laten zien dat je geheel gezond bent. En misschien kan hij je iemand aanraden die je ermee kan helpen, want dit lijkt me geen onbezorgd leven! Sterkte!

Zoals ik je reacties lees op antwoorden ben je idd bang voor de dood. Als je ergens bang voor bent en je blijft eraan denken wordt je alleen maar angstiger. Je maakt jezelf alleen maar banger en gekker. Praat is met je HA.

Heb je ook dromen? Die kunnen je op het goede spoor helpen wat betreft wat er aan de hand is. Praat evt. eens met een droomexpert. Toegevoegd na 21 uur: Heb je verder nog mensen waarmee je zou kunnen praten? Dat zal zowieso opluchten...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100