Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Waar kan ik testen of ik de Syndroom of Asperge heb?

ik denk dat ik dat syndroom heb, maar waar kan ik dat testen? om er 100% zeker van te zijn.

Weet jij het antwoord?

/2500

Alleen een psychiater kan die diagnose geven als je het officieel wilt weten. daar kun je je via huisarts naartoe laten verwijzen.

Geen enkele online test geeft 100% zekerheid, daarvoor zal je een verwijsbrief bij de dokter moeten halen en naar een Psych moeten. Voor een (goeie) online test verwijs ik je naar http://www.aspergersyndroom.nl/

Als je er echt 100% zeker van wilt zijn, kan alleen een psychiater jou het antwoord geven. Die mensen zijn ervoor opgeleid om dergelijke gecompliceerde diagnoses te stellen. Dat kan een leek of een website niet voor je doen.

Misschien is het verstandig, om jezelf eerst goed te informeren over het Syndroom van Asperger. Je zegt dat je DENKT dat je het hebt, en je schrijft het verkeerd. Niks mis mee, maar daarom heb ik het idee, dat je er nog niet zoveel van weet. Hier vind je info: http://nl.wikipedia.org/wiki/Syndroom_van_Asperger http://www.autsider.net/spectrum/asperger-syndroom.htm Ik lees dat je 13 jaar bent: bespreek het eens met ouders/verzorgers en school: wat vinden zij ervan? Zoals al gezegd: geen enkele test op internet is goed….. mijn zoon heeft het Asperger Syndroom en bij verschillende testen die we voor de gein hebben gedaan scoorde hij als "wat autitrekjes"....nou: ik kan je verzekeren, dat hij ECHT autist is :-) Doorverwijzen kan via de huisarts naar een psychiater, maar ik denk dat dit wel via je ouders/verzorgers moet gebeuren.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100