Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Antagel is nergens meer te krijgen. Wat is een goed alternatief?

Ik heb zo vaak last nachts van misselijkheid opboeren maagzuur hoesten. Maar ik heb altijd renie in genomen alen helpt dat niet. Zantac wel alllen ben allergies voor pepermunt. Zantac pillen durf ik niet te slikken. Ik heb een angst voor medicijnen slikken zonder vla. Maar voeger had ik ook een antagel gekregen van mijn huis arts. Dus ik wilde weer een antagel maakt niet uit welke ze doen het zelfde allen. Overal gezocht en niet meer te verkrijgen. Ik denk dat het ook komt door de Corona virus. Maar alles denk ik niet er moet zeker wat in zitten dat iets niet goed is denk ik. Of er zijn gewoon zo veel mensen die het kopen en in nemen. Mechien hebben jullie nog een idee wat ik in kan nemen dat echt helpt zonder een allergie te krijgen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Toch wel. Opvallend inderdaad dat Antagel vaak niet op voorraad is maar nog wel verkrijgbaar. Ook de apotheek verkoopt Angatel, daar zul je zelf even achteraan moeten bij jouw plaatselijke apotheek. Zie bron serviceapotheek. Online: 300 ml voor €7,29 - onlne - Boots

Bronnen:
https://www.boots.eu/boots-pharmaceuticals...
https://shop.serviceapotheek.nl/zelfzorg/m...

De huisarts kan je Omeprazol voorschrijven. Dat helpt bijzonder goed voor een rustige maag. Omeprazol (Losec) is een maagzuurremmer die bekoort tot de klasse van protonpompremmers. Omeprazol wordt gebruikt in om de gevolgen van een oesofagale reflux en misselijkheid als gevolgd van een virale infectie in het maagdarmkanaal te verminderen.

Toegevoegd op 16 november 2020 09:17: bron, tekst
Bronnen:
https://mens-en-gezondheid.infonu.nl/aando...

Wat is de reden/oorzaak van je maagklachten? Stress? Bacterie? (Helicobacter pylori)? Klepfunctie? Heb je het altijd of af en toe? Eet je nog vlak voor het slapen? Antagel wordt al een hele tijd niet meer geleverd. Reden onbekend. Andere tabletten: Ranitidine of een variant daarop. Naam is me even ontschoten.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100