Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Hoe kom ik legaal aan victoza om af te vallen?

Victoza staat naast medicijn voor diabetespatienten tevens bekend als afslankmiddel. Maar de Nederlandse artsen kijken hier anders tegen aan als Amerikaanse artsen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Volgens mijn bron is het nog niet bepaald of het kanker veroorzaakt bij de mens. Patiënten met een eventuele familiegeschiedenis van kanker moeten dit medicijn niet gebruiken. Bespreek altijd de mogelijke risico's van dit medicijn met uw arts voordat u beging met de behandeling. (bron) Afvallen met Victoza Afvallen is niet per definitie een fluitje van een cent, geen tovermiddel. Proefpersonen moesten hun eetpatroon aanpassen en vaker naar de sportschool. Het eetlustremmende effect van Victoza maakt het afslanken en op gewicht blijven wel makkelijker. Echter, de producenten zijn nog bezig om Victoza goedgekeurd te krijgen als afslankproduct. Volgens berichten in de media zou dat binnen afzienbare tijd moeten lukken. Dus voorlopig is het nog niet legaal te verkrijgen als afslankmiddel. Tot die tijd blijft het ieder geval beschikbaar als medicijn tegen diabetes type 2. Een medicijn met een prettige bijwerking.

Bronnen:
http://4nrx.ru/nl/victoza-liraglutide.html
http://www.dokteronline.com/victoza/afvallen/

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100