Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Ik slik een (te) hoge dosis afvalpillen en heb klachten sindsdien. Is dit gevaarlijk?

Hai,
Ik slik sinds maandag een hoge dosis afvalpillen van de kruidvat. Ik gebruik dan 2 soorten:
Kruidvat Vet Absorptie Capsules (3x daags 2)
Kruidvat Afslanktabletten (3x daags 2 of 3)
Dus totaal is dat 15 tabletten per dag als ik de combinatie tussen de 2 neem.
Daarnaast gebruik ik ook het medicijn fluoxetine. Ik heb geen idee of deze 3 dingen überhaupt bij elkaar kunnen.
Voordat ik begon heb ik veel over dit op internet gelezen over welke schadelijke stoffen er allemaal wel niet in kunnen zitten, maar deze stoffen zag in niet op het lijstje van deze 2 staan. Dus ik neem/nam aan dat het niet gevaarlijk is. Als je kijkt naar vandaag heb ik er in de ochtend voor het ontbijt 17 tabletten geslikt en voor het middageten heb ik er 23 gehad (totaal 40)
Alleen nu ben ik misselijk, heb buikpijn, steken in het hoofd en soms hartkloppingen, maar ook heb ik nu dunne ontslasting. Nu heb ik dus om die reden voor het avondeten de tabletten eens overgeslagen.
Nu is mijn vraag dus of het gevaarlijk is aangezien ik niks kon vinden in de ingredienten waarvan ik dacht dat het gevaarlijk zou zijn.
Ik zou graag antwoord op mijn vraag willen en niet worden afgekraakt om 1 of andere reden. Ik wéét dat ik er te veel neem, ik weet dat dit niet slim is en ik weet hoe je moet afvallen en wat dan ook. Ik hoop alleen dat dit mij hierin zou gaan ondersteunen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Natuurlijk is het gevaarlijk om zomaar grote dosis met vanalles en nog wat door elkaar te gaan slikken. Ik hoop dat je inmiddels je gezonde gerstand hebt gebruikt en contact met een arts hebt op genomen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100