Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

waar kan ik een pillendoosje kopen?

ik moet morgen een pillendoosje kopen maar heb maar 5 minuten de tijd na werk. ik ben al van plan om te gaan kijken bij de HEMA en de Blokker, maar of ik daar (geschikte) pillendoosjes kan vinden weet ik niet. weten jullie andere winkels of gebruiken jullie zelf een doosje die jullie me aan kunnen raden. alvast bedankt

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je hebt goedkope bij het Kruidvat en Action en zo kopen maar dat zijn k*tdingen. (hebben we op het werk ook een poosje gebruikt maar de schuifjes worden heel snel lam waardoor ze snel open gaan en je de medicijnen kunt verliezen) Bij de apotheek kan je hele goeie kopen maar die zijn duur. Misschien heb je hier iets aan http://www2.anbo.nl/keuzewijzer/ Je zou je apotheek ook kunnen vragen de medicijnen in zgn baxter of medicijnrollen te leveren. Alle medicijnen per tijdstip in een zakje of sommige leveranciers doen een medicijn per zakje. https://www.efarma.nl/pages/sectieinfo.asp?SUBSC=16010 Toegevoegd na 28 minuten: De eerst zin moet natuurlijk zijn Je hebt goedkope bij het Kruidvat en Action en zo maar dat zijn k*tdingen. Of Je kunt goedkope bij het Kruidvat en Action en zo kopen maar dat zijn k*tdingen Heb hier er een combi van gemaakt :-)

Loop even bij een apotheek binnen. Die hebben ze in soorten en maten, inclusief met de dagen van de week om het "weekrantsoen" van te voren klaar te leggen

Naast de door jou al genoemde Hema en Blokker hebben drogisterijen ook vaak pillendoosjes. Wat een goede is hangt onder meer af van de hoeveelheid medicatie en je eigen wensen. Ze zijn er in vele soorten en maten, van een enkel doosje met één vakje tot een toren voor de hele week met elk 4 vakjes. Je zou ook een doosje via een webshop als bol.com kunnen bestellen, die wordt dan thuisbezorgd en kan dus tijd schelen.

Bronnen:
http://www.bol.com/nl/s/algemeen/zoekresul...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100